Dobrý den,
snažil jsem se poctivě vybírat z nabídky notebooků, ale protože z toho mám čím dál víc zamotanou hlavu, rád bych vás požádal o radu a pomoc s výběrem.
Moje představa:
Cena: max. 15 000 Kč
Použití: Notebook bude sloužit především pro prohlížení internetu, kancelářskou práci a občas sledování videa (měl by mít HDMI). Žádné složitější hry nehraju.
Mobilita: Notebook se bude většinou přenášet pouze po bytě, žádné pravidelné cestování s ním neplánuji.
Konstrukce a design: I přesto, že nebude cestovat, byl bych rád kdyby něco vydržel. Na designu nesejde.
Uhlopříčka: Nejsem si úplně jistý, ale vzhledem k využití bych asi preferoval 15 palců
Další požadavky: pokud možno tichý, W 7, wifi, numerický klávesnice (ta není podmínkou)
Z doporučovaných na tomto fóru mě zaujal např. tento:
Lenovo ThinkPad Edge E520
Děkuji všem.
Pracovní notebook do 15000 Kč
Zdravím, ta E520 je za tuto cenu (pokud je ten 15 000 limit brán i s DPH) skutečně velice dobrá volba. Myslím, že tvoje požadavky splní.
Jenom si říkám: Když s notebookem nebudeš cestovat (a mobilita je zrovna jedna z největších předností a důvodů pořizovat si NTB), nebude pro tebe lepší (a levnější a daleko ergonomičtější) pořídit si stolní PC?
Jenom si říkám: Když s notebookem nebudeš cestovat (a mobilita je zrovna jedna z největších předností a důvodů pořizovat si NTB), nebude pro tebe lepší (a levnější a daleko ergonomičtější) pořídit si stolní PC?
Lenovo ThinkPad SL410 --> Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz, 4GB RAM, 14" 1366 x 768 px, 320GB HDD, DVD/RW, ATI Radeon HD 4570, Windows 7 x64
Zpět na „Jaký vybrat notebook“