pozrel som si cele forum,ale aj tak by som potreboval pomoc pri vybere notebooku podľa mojich požiadaviek :
1. kvalita- keby mi počas štúdia vydržal (5 rokov)
2. kvalitný monitor- môj zrak nie je zrovna najlepší
3. prenosnosť
4. kvalitný servis hlavne v SR
5. na dizajne mi až tak nezáleží
6. využívať budem hlavne net, office, komunikácia cez net, P2P, hudba, film, napaľovanie, hry sa veľmi nehrávam,ak sa bude dať niaka FIFA a Gothic
7. potrebujem WiFi, Bluetooth, modem
8. hlavne nech mi neblbne internet,to je základ
asi chcem toho až príliš, za pomoc vopred ďakujem
notebook do 25000Kč pre študenta
odpoveď
HP 6510b je asi aj môj favorit, uvažujem ešte FS AmilioPro V3405 a od HP ešte nx 7400.
Aký displej je lepší? lesklý alebo matný? myslím že rozlíšenie 1280 x 800 bude stačiť, na compe pracujem s 1024x768
inak,už vyriešil HP ten problem s ventilátormi? lebo vysávač si kúpim aj lacnejšie
Aký displej je lepší? lesklý alebo matný? myslím že rozlíšenie 1280 x 800 bude stačiť, na compe pracujem s 1024x768
inak,už vyriešil HP ten problem s ventilátormi? lebo vysávač si kúpim aj lacnejšie
Ja mam taky problemy se zrakem a rozliseni 1280x800 je az az.
Leskly displej je nekdy uplne skvelej (filmy, hry), ale obcas taky na houby (venku na dennim svetle)
Leskly displej je nekdy uplne skvelej (filmy, hry), ale obcas taky na houby (venku na dennim svetle)
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
Zpět na „Jaký vybrat notebook“