Naopak bych řekl, že ten design je dost povedenej. Holkám se právě ten noťas dost líbí. Pro přítelkyni mi tak přijde jako ideální volbaLucason píše:Mě se zamlouvá, sice vzhledově nic moc, ale v tej cenovej kategorii asi nic lepšího neseženeš.

Naopak bych řekl, že ten design je dost povedenej. Holkám se právě ten noťas dost líbí. Pro přítelkyni mi tak přijde jako ideální volbaLucason píše:Mě se zamlouvá, sice vzhledově nic moc, ale v tej cenovej kategorii asi nic lepšího neseženeš.
S474N píše:Lucason: obvykle kdyz vyjde novy model. Problemem je, ze vysel vetsi - XPS M1330 a co jsem se dival na konfiguraci, nejak vyrazne bych si nepomohl (spis vubec) a naopak ma jeste min USB nez muj.
Nepreji to nikomu, ale prave v servise clovek pozna, co si koupil za znacku. Nejvetsi pruser je ACER, ktery se z Prahy prestehoval do Brna a to jsou potom reklamace na minimalne tyden. Ja si nedovedu predstavit byt tyden bez notebooku, ty ano? Jinak u DELLu je prave i pro bezne uzivatele automaticky NBD neboli Next business day, tzn. druhy den ti prijede pikolik na zadanou adresu a provede opravu notebooku. Pokud nejde opravit, jeste ten den zaridi novy notebook (obvykle spise nahradni dily, ze kterych ho slozi). A potom at me nekdo tvrdi, ze je DELL drahej. Samozrejme kdo chce, muze si priplatit CR - complet care a to mas potom i zaruku na to, ze si do nej vylijes vodu nebo ze ho prejedes autem.
Lucason píše:pokud to takhle OPRAVDU pro všechny s Dellem funguje, tak pro spoustu lidí stojí za to si za něj připlatit..
S474N píše:Lucason: o tom zapujceni jineho si nech zdat a priprav se za navstevu technika doma vylepit peknou paletu![]()
S474N píše:Lucason: jenze ani tam ti to neudelaji na pockani, takze to mas 2x 150 km + ztraceny cas jedna cesta a potom jeste jednou 2x 150 km + ztraceny cas za druhou cestu. Nevim jak ty, ale tohle by me osobne pomerne sralo
S474N píše:maxxz: to je sice pekne, nicmene to, ze mi i tohle DELL bez kecu vyresi je dalsim plusem.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 hostů