Herní notebook - pomocte prosím
Herní notebook - pomocte prosím
Ahoj,
můj PC už je babička a jelikož teď budou vycházet mé oblíbené hry ( Dota2,Diablo III,Guild wars2,mass effect 3) tak bych si rád pořídil novou herní mašinku.Bohužel kvůli osobním problémům potřebuji notebook a ne stolní pc.Problém je,že se v noteboocích a pc vyznám asi jako králík v antikoncepci,tak bych chtěl poradit od profíků.
Notebook budu přenášet většinou v baráku,ne někam daleko,bylo by fajn,kdyby stál 25 000 +- bez dph (klidne min).Obrazovku bych chtěl nejmíň alespoň 17 a rád bych na tom rozjel hry v HD.
Hádám,že požadavky mam asi vysoké a je to třeba úplný nesmysl,nevím,proto se ptám Vás.
Díky za rady
PS: Vím,že je dost pozdě,ale kdyby jste mi s výběrem pomohli do večera/do zítřka,bylo by to úplně skvělý
můj PC už je babička a jelikož teď budou vycházet mé oblíbené hry ( Dota2,Diablo III,Guild wars2,mass effect 3) tak bych si rád pořídil novou herní mašinku.Bohužel kvůli osobním problémům potřebuji notebook a ne stolní pc.Problém je,že se v noteboocích a pc vyznám asi jako králík v antikoncepci,tak bych chtěl poradit od profíků.
Notebook budu přenášet většinou v baráku,ne někam daleko,bylo by fajn,kdyby stál 25 000 +- bez dph (klidne min).Obrazovku bych chtěl nejmíň alespoň 17 a rád bych na tom rozjel hry v HD.
Hádám,že požadavky mam asi vysoké a je to třeba úplný nesmysl,nevím,proto se ptám Vás.
Díky za rady
PS: Vím,že je dost pozdě,ale kdyby jste mi s výběrem pomohli do večera/do zítřka,bylo by to úplně skvělý
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 tenhle je dražší a nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2GZ0001F4W
edit: kolega je rychlejší
edit: kolega je rychlejší
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
roman2277 píše:B3 ve FHD na střední detaily.
Já sem Battlefielda 3 na gtx 560m,FHD hral na vysoke až ultra bylo tam kolem 30 FPS,ale už je to dyl tak ti neřeknu přesně kolik tam bylo kde FPS jen vim že s tim nebyl problem.
(ne online pouze single)
jj já taky hraju BF3 na LOW na HD 3000 ve FHD a je to celkem hratelný kolem 25 FPS
Ano,ale já píši o GK nepřetaktované.A na Ultra i High tam budou propady na hranici plynulosti.A to ani nemluvím o MP.Tuto hru jsem testoval na 4 GK a za plynulou hru mám 35 fps a více.Radši snížit detaily než hrát na hranici plynulosti.Ale někdy když zde čtu některé příspěvky členů kolik měli fps v daných hrách,tak si myslím že ztratili veškerou soudnost.(prostě si koupí nový NTB a pak sami sebe přesvědčují jak je cool a super výkonný)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Orgasmic : tak na to HIGH až ULTRA mi to nastavila sama hra tak si navymyšlim
Roman2277 : ja sem neříkal že tam nebyli propady.ale byli takove že se to dalo v pohodě hrat (žadné záseky) ta plynulost je hodně individualní někomu stačí 20-30 fps někdo musi mit aspoň 40.
a neřikam že mam buhvi jak vykonny notebook jen sem poznamenal jak sem to hral ja
Roman2277 : ja sem neříkal že tam nebyli propady.ale byli takove že se to dalo v pohodě hrat (žadné záseky) ta plynulost je hodně individualní někomu stačí 20-30 fps někdo musi mit aspoň 40.
a neřikam že mam buhvi jak vykonny notebook jen sem poznamenal jak sem to hral ja
zaklínače sem nehral jen sem ho nainstaloval zkusil a vymazal bo mě nebavil.ale opravdu je dost naročný vim že mi to na začatku jelo ňak na střed a to už měl co dělat.
ještě jedno.nevim co tim kamoš mysli že je to šit ja sice nemam ten sami notebook,ale dost podobny a na nic si nestěžuju vše šlape.a to sem předtim vybiral mezi timhle co mam a lenovo y570 a dnes sem rad že mam to MSI.navic za ty prachy asi lepši neseženeš jedině ještě s GTX 570m,ale tam už je zase cena vyšši a nebo s hd 6990m a gtx580m,ale ty sou cenově uplně někde jinde.
ještě jedno.nevim co tim kamoš mysli že je to šit ja sice nemam ten sami notebook,ale dost podobny a na nic si nestěžuju vše šlape.a to sem předtim vybiral mezi timhle co mam a lenovo y570 a dnes sem rad že mam to MSI.navic za ty prachy asi lepši neseženeš jedině ještě s GTX 570m,ale tam už je zase cena vyšši a nebo s hd 6990m a gtx580m,ale ty sou cenově uplně někde jinde.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“