Zdravíčko,
hledám notebook kolem 15000 Kč, i když kdyby to bylo potřeba, tak by nebyl problém přihodit něco. Používám hlavně do školy a na hraní her. Hraju hlavně wot, na nějaký novinky na herním trhu si moc nepotrpím
Úhlopříčku určitě ne víc než 15,6, s čímkoliv větším už bych se tahat nechtěl.
Procesor jsem si říkal i5, ale teď jsem trochu nerozhodnej, že by i3 mohlo v pohodě stačit, grafika, tam už jsem dost ztracenej, i když jsem si projel kupu recenzí tady, tak v tom mám takovej guláš...
nehledím na HDD (do teď mi stačí 160 Gb)
a poslední, kde váhám je značka, nevím, jestli to má vliv nebo ne, teď mám dell vostro 1510 a už mi tady 3x měnili cd mechaniku (teď zas nefunguje), dál základní desku a trafo, takže kvalitka...
představoval bych si, aby mi to vydrželo další alespoň 3 roky.
zatím můj favorit http://www.alza.cz/dell-inspiron-queen- ... 292428.htm , další rady jsou vítány, předem díky
ntb kolem 15k škola/hry
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
jak bylo receno - pockej si. 525M je pomerne slabá grafika. Jakmile budou na trhu pořádně rozjeté nové grafiky od Nvidie, tak se buď objeví nějaký notebook v tvojí cenové kategorii s novou grafikou - nebo minimálně půjdou starší výkonnější grafiky (555M apod.) cenově dolů.
Takže jestli to nepotřebuješ na prázdniny, tak se připomeň s dotazem zase za 3 měsíce
Takže jestli to nepotřebuješ na prázdniny, tak se připomeň s dotazem zase za 3 měsíce
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Zpět na „Jaký vybrat notebook“