mám něco rozjednané, když to pro mě bude nad mé současné možnosti tak ti pošlu SZ, ať nešpekuluju a mám klidný spaní
jinak teď s nástupem Ivy Brigde bude k mání plno předváděcích modelů... viz. nabídka lenovoshop.cz
pokud by ses rozhodl jen pro intel hd3000 tak bych uvažoval i o X220... získáš IPS displej, dock, 1,5 kg v kombinaci základní šesti hodinové výdrže v plné polní
jinak na HD+ a ještě NVS bys musel asi více hledat, ty předváděcí modely jsou většinou s intel... ale doporučuju si tu sestavu ověřit na lenovoshop, občas mi přijde že v popisu jim některé věci nesedí
edit. i na xku když člověk ví kam sáhnout tak něco najde... u mě třeba promnutí levého rohu displeje znamená zřetelné praskání, minimáně ťukání, když vemu zepodu dlaní nahoru notebook jako číšník a zatlačím plochou prstů na displej doprostřed tak bych ho možná i vylomil z pantů ale jinak základna je v pohodě...
jinak u dellu by mě lákala jen NBD záruka v základu i když na tu jsem slyšel od pár uživatelů nadávání na vše možné... ale jinde zase spokojenost... jinak matný displej, něco mechanicky a vodědolného v rozumné váhové kategorii a výdrže v nabídce s možností docku mám dojem nemá a trackpoint také ne... takže já bych neváhal

Lenovo X220 - Core i5 2520M, 12.5" IPS LED, 8GB RAM, SSD Intel 120 GB, 320 GB HDD