Prosím pomoc při výběru notebooku

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Sean
občas něco napíše

Prosím pomoc při výběru notebooku

Příspěvekod Sean » 16 srp 2007 11:58

Chci si pořídit nový notebook a stále váhám, který zvolit. Cenově by měl být tak kolem 25-ti tisíc, 27 000 asi max. Mám vybranou TOSHIBu Satellite A200-14E, tak se chci zeptat, jestli je to dobrá volba nebo mám spíš sáhnout po něčem jiném. Četl jsem pár recenzí, ale nejsem žádný expert, tak mě celkem odrazuje, že někde jsem našel gafárnu sdílenou a někde u stejného typu nesdílenou (je to možné?). Jinak požadavky žádné speciální nemám. Jde mi jen o to abych prostě s danými finančními prostředky dostal co největší kvalitu. Notebook by mě měl sloužit k běžné činnosti jako: filmiky, internet, občas nějaká ta hra, ale taky v budoucnosti počítám s nějakou tou prací na kancelářské úrovni, tak výběr směřuji i k tomuto faktu.

Bohužel :) je pro mě poměrně důležitý i desing :) na který (ale nejen ten) mě dostala právě již zmiňovaná TOSHIBA. Taky nevím jak je to u tohoto notebooku s baterkou, jak dlouho vydrží ... někde jsem se dočetl, že jen tak kolem 2 hod. a jinde zase něco málo pod 4.

Předem díky moc za každou reakci

Pr3d1t0r
píše často

Příspěvekod Pr3d1t0r » 16 srp 2007 12:10

projdi forum, uz se to tu resilo

Zpět na „Jaký vybrat notebook“