Herní a multimediální notebook za cca 25 tis
roman2277 píše:Jinak celá konskrukce řady GE nic moc.(dost měkké plasty)To bych nebral.
Promiň, ale podle mě jsi tu GE řadu opravdu v ruce neměl, nebo se dost lišíme v názoru, co jsou měkké plasty. Dnes jsem ho měl možnost znova zkoušet a podle mě má opravdu pocitově podobnou konstrukci jako Lenovo Y580. Vadila mi pouze trochu prohýbající se klávesnice, ale to je subjektivní - při porovnání s vyšší řadou to bude vždycky horší. Takže jestli je otázka GE60/Y580/V3, tak pak ten Acer (nezkoušel jsem).
Spíš bych doporučil zajít někam, kde se to dá porovnat - Czc nebo alza je jistě budou mít vystavené naživo a dá se odzkoušet, co komu sedí víc.
-
- občas něco napíše
Možná s tím někteří tady nebudou souhlasit, ale podle mě je obava z kvality Acer, případně msi a dalších, jen strašák z minulosti. Lidi si to akorát pamatují a pořád to omílají dokola. Neříkám, že se vždycky všechno povede (např.teď ta Y580 a teplota hdd, ale to s kvalitou nemá nic společného, spíš s návrhem), ovšem tvrdit, že je třeba acer kazovější než ostatní, je podle mě hloupost.
EDIT: takže bych neměl obavy
EDIT: takže bych neměl obavy
No doporučím Vám navštívit showroom v Alze v P7 v Holešovicích.Jsou tam vystavené všechny tyto modely.A poté budete mít o konstrukci jasno.(já už jasno mám)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Našel jsem ještě dobrý poměr ceny výkon u tohodne Lenova.
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... tm#recenze
Prosím o Váš názor jestli se na tom nechají hrát současné hry? + další Váš názor o tomto Ntb.
Díky
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... tm#recenze
Prosím o Váš názor jestli se na tom nechají hrát současné hry? + další Váš názor o tomto Ntb.
Díky
Zpět na „Jaký vybrat notebook“