Zdravím,
chtěl bych se zeptat na vaše názory na tento notebook http://www.alza.cz/hp-probook-4545s-d350248.htm jestli to je za ty peníze dobrá koupě
Také bych se chtěl zeptat na uvedený AMD procesor. Je tenhle procesor to nejlepší co můžu do 13 tisíc v kombinaci s uvedenou grafikou sehnat?
Notebook bych přenášel pouze párkrát do měsíce a doma by byl používán hlavně na hry a brouzdání po internetu
Nechci se tu ptát na další notebooky, hlavně by mě spíše zajímaly názory na tohle HP.
Děkuji
HP probook 4545s
- Chlebovnik
- guru
Jde to. Pokud by nevadila obsence OS, dá se koupit i lépe: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z580- ... 366002.htm
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Ještě bych měl jeden dotaz co říkáte na tohle Sony Vaio ? http://www.czc.cz/sony-vaio-sve-1512e6e ... r15.5-15.6
Bylo by to lepší než výše uvedené HP?
A byl by u her velký rozdíl v grafikách u HP AMD Radeon HD 7650M s pamětí 2gb a u Sony AMD Radeon HD 7650M s pamětí 1gb?
díky
Bylo by to lepší než výše uvedené HP?
A byl by u her velký rozdíl v grafikách u HP AMD Radeon HD 7650M s pamětí 2gb a u Sony AMD Radeon HD 7650M s pamětí 1gb?
díky
Probook 4545s
Já osobně teď vlastním právě HP probook 4545s a musim řící, že jsem zatím spokojený, co se týče výkonu, za ty penize to je určitě dobrý poměr..
Hry jsem zatim nainstaloval FIFU13, která na střední detaily jede dobře, bez větších problému, ale zatim sem se moc v dalším nastavení nehrabal, možná bych z toho vytahl i více..
Kdyby tě zajímalo něco konkrétně, můžeš se zeptat, rád ti odpovím..
Hry jsem zatim nainstaloval FIFU13, která na střední detaily jede dobře, bez větších problému, ale zatim sem se moc v dalším nastavení nehrabal, možná bych z toho vytahl i více..
Kdyby tě zajímalo něco konkrétně, můžeš se zeptat, rád ti odpovím..
Pár otázek by určitě bylo
-na fotkách a videích mi přijde, že notebook je až přehnaně vysoký(profil notebooku) je tomu vážně tak nebo je to vážně jen pocit??
-jestli na tom HP máš windows 8, tak bych se chtěl zeptat jaké je pro tebe celkové ovládání a přehlednost. Nebo spíš doporučuješ zůstat u W7?
-jsou nějáké problémy s celkovou stavbou notebooku? Při uzavření displej plně nedoléhá se spodní částí nebo něco podobného?
-případně jestli jsi instaloval nějáké další hry. Tak napiš na jaké detaily a jestli vše bylo plynulé
Díky
-na fotkách a videích mi přijde, že notebook je až přehnaně vysoký(profil notebooku) je tomu vážně tak nebo je to vážně jen pocit??
-jestli na tom HP máš windows 8, tak bych se chtěl zeptat jaké je pro tebe celkové ovládání a přehlednost. Nebo spíš doporučuješ zůstat u W7?
-jsou nějáké problémy s celkovou stavbou notebooku? Při uzavření displej plně nedoléhá se spodní částí nebo něco podobného?
-případně jestli jsi instaloval nějáké další hry. Tak napiš na jaké detaily a jestli vše bylo plynulé
Díky
Shhiza741 píše:Pár otázek by určitě bylo
Díky
Co se tyče toho profilu tak mi přijde na ntbk 15,6 dobrý, neni nijak přehnaně vysoký a určitě je dobře skladný a myslím, že pokud nechceš nějakou napodobeninu ultrabooku, tka určitě tohle vyhovuje
Vlastnim verzi s W8, je to asi o tom jak to uživateli sedne, mě třeba tenhle system sedl, nestěžuji si, je tu mnoho vychytavek, zkratek, rozšíření a metro vůbec použivat nemusíš.. I co se týče vykonu tak W8 dost odlehčí a co sem četl, tak jsou testy na něm lepší než na starších Widnowsech, samozřejmně to má nějaké mouchy, že pulka věcí třbea ani nevyužiješ, ale mylsím, že něco i jo, a jsou to takové dobré vychytavky, něco jako když si upravuješ svuj telefon podle toho jak chceš:)
No co se tyče konstrukce, lkibí se mi design určitě, dolehaní neni uplne perfektní, ale že by to byl přimo nějaky velky problem to určitě ne, jsou zde menší šipky určitě, jesli sis všiml, takže hraní her na šipkách je dost komplikované, ostatní klavesy josu dobře dostupné, nenalezl jsem diodu na numlk jeste
Istaloval jsem jeste NBA2K13, tayk bez problému ,ale v tom sem se moc v grafice nekoukal a jeste chic naistlavoat dnes večer Sleeping Dogs, tak mohu poslat dojmy:))
Dobrý
Tento notebook vlastním už cca půl roku do teď jsem nenašel ani sem to moc nehledal kde se nastavuje helo na tvář či otisk prstu ale jsem s ním spokojený
Co se týče her tak World of Warcraft Mist of Pandaria sem rozjel bez problému na nejvyšší nároky a nebo také Need for Speed The Run bez problému na střední kvalitu sem tam se hra kousla jinak v pohodě jede
Skoro denně ho nosím do školy je krásně lehký takže mi skoro ani nepřde že ho nosím
A W8 během 3dnů jsem si zvykl a dokonce i hry na xbox games co tam jsou tak jsou některý zábavný
Co se týče her tak World of Warcraft Mist of Pandaria sem rozjel bez problému na nejvyšší nároky a nebo také Need for Speed The Run bez problému na střední kvalitu sem tam se hra kousla jinak v pohodě jede
Skoro denně ho nosím do školy je krásně lehký takže mi skoro ani nepřde že ho nosím
A W8 během 3dnů jsem si zvykl a dokonce i hry na xbox games co tam jsou tak jsou některý zábavný
Zpět na „Jaký vybrat notebook“