sháním pro sebe nový notebook:
Cena: Do 20 000,- bez DPH (dárek od rodičů se slovy "něco co ti vydrží na celý studium", tuhle hranici jsem si určil sám, jak dlouhodobá koupě jsou notebooky v této kategorii?)
Použití: Jelikož mi odchází desktop, měl by fungovat jako jeho náhrada, takže by to chtělo se vším všudy (numerická klávesnice, mechanika,...). Chtěl bych si na něm zahrát nějaké hry, převážně MMO (Guild Wars 2, Aion, WoW, Diablo 3), rád bych si ale zkusil i nějaké novinky, vzhledem k odcházejícímu desktopu (Assassins Creed 3, Dishonored,...). Je mi jasný že novinky asi ne na plný detaily (ne že bych se za ně zlobil
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Přenášení: Určitě do školy, jednou za 14 dní cesta z vysoký domů, rozhodně nebude ležet doma na stole, takže by to chtělo lepší konstrukci, aby se mi nerozsypal v ruce.
Výdrž baterky: Není to nijak prioritní aspekt, po škole jsem našel dost zásuvek, pár hodin ale určitě (můj starý ntbk ke konci své služby vydržel maximálně hodinku - to je málo)
Displej: Rád bych matný, ať se na něj dá koukat na sluníčku a zároveň s dobrým jasem, studenti se učí převážně v noci
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Operační systém: Je mi v celku jedno, jaký Windows tam budou (7,8 ), nevadil by ani ntbk bez systému, jsem schopný si ho sehnat sám.
Dál samozřejmě WiFi, ale i připojení přes kabel, Bluetooth může být ale nemusí.
Nevím co víc bych měl napsat, tak to asi ukončím. Předem díky za vaše cenné rady.