JAKY NOŤAS? NEHRAJI HRY, ALE POTŘEBUJI KOMFORT PŘI PRÁCI
JAKY NOŤAS? NEHRAJI HRY, ALE POTŘEBUJI KOMFORT PŘI PRÁCI
Dobrý den, již se několik dní snažím dopátrat, co vlastně je pro mne vhodné. NTB potřebuji pro práci, nehraji žádné hry. Moje požadavky. Velmi dobré dílenské zpracování ( dostává zabrat ), tichá a pohodná klávesnice, tichý chod ventilátoru dobrá výdrž baterie a numerická klávesnice a aby na povrchu nebyly vidět otisky. Mám Acer je to po třech letech šrot ( odešla DVD mechanika, baterka KO , vymačkaná klavesnice a ventilátor je slyšet i při běžném provozu) Nemám představu kolik chci investovat, ale tak zvažuji cca 15.000 +-.
-
- píše často
v ceně kolem 15k se moc nedá mluvit o velmi dobrém dílenském zpracování.. Podíval bych se na notebooky Lenovo E530 nebo HP 4540s..
Oba mají matný display, slušnou baterku a zpracování lepší oproti řadám Ideapad, Pavilion..
E530 - je na něm vidět každý otisk
- ve větší zátěži pulzuje větrák
4540s - v zátěži trochu hlučnější (při kancelářské práci větrák neběží vůbec nebo se pouští pouze na pár minut)
oba se dělají ve více konfiguracích, ale neuvedl ste na jaký typ práce ho chcete např. office, grafika, střih apod..
Oba mají matný display, slušnou baterku a zpracování lepší oproti řadám Ideapad, Pavilion..
E530 - je na něm vidět každý otisk
- ve větší zátěži pulzuje větrák
4540s - v zátěži trochu hlučnější (při kancelářské práci větrák neběží vůbec nebo se pouští pouze na pár minut)
oba se dělají ve více konfiguracích, ale neuvedl ste na jaký typ práce ho chcete např. office, grafika, střih apod..
-
- píše často
A co například HP ProBook 4740s: http://www.nalezneme.cz/nejlevnejsi-not ... s-c4z48ea/ Za tu cenu velmi slušný notebook.
Víme.Mám ho doma.Spokojenost.creative píše:Díky za radu. Programy které používám fungují i na 5 let starém NTB svižně a bezproblému. A nevíte co lidi říkají na toshibu p855 ?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“