asus G55vW nebo lenovo Y500?
asus G55vW nebo lenovo Y500?
ahoj přemýšlím o koupi herního notebooku a jsem v tom absolutní nováček. něco jsem načetl,ale pořád nevím. tak bych chtěl poprosit frofíky:) na tomto fóru. uvažuji o asusu ASUS G55VW-S1205H za 33.000,- nebo Lenovo IdeaPad Y500 59-351665 za 28.000,- na asusu se mi líbí větší ssd disk a asi lepší chlazení? ale vůbec nevím z hlediska výkonu při hrách(což je pro mne asi nejdůležitější),který je lepší? nebokoupit něco jiného?
předem děkuju za rady a názory
předem děkuju za rady a názory
Lenovo Y500.Vyšší výkon.Chlazení dobré.Asus má lepší,ale nevidím to jako problém.Anebo jít rovnou do MSI GT60.Na Alze poslední 2 kusy za 32.5kk.GK GTX670MX už utáhne dost her na vysoké(ultra) detaily.A nádavkem ještě dostaneš originálku Borderlands 2.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
chladící podložka
ještě mě napadlo,jestli by jste mi neporadili nějakou dobrou chladící podložku pod notebook.
popisky
kluci a máte nějaké zkušenosti s těmi popisky na klávesnici?nebudou se odlepovat,nebudou tam nějak překážet a když je klávesnice podsvícená , nebudou vadit? jinak bych se už nerozmýšlel a dal bych na vaše rady pro MSI.
roman2277 píše:A jinak si pospěš.Na Alze už tento model není v prodeji.(dnes vyprodán)
a ani chvilku nebude, sklady distributorů hlásí 0 + doba naskladnění 14 dní...poslední kus asi http://interlink.tsbohemia.cz/msi-gt60- ... 55564.html
Zpět na „Jaký vybrat notebook“