Kvalitní střední třída kolem 15,000,- 2012/2013
-
- občas něco napíše
Lenovo puvodne chtelo vyrabet zrcadla, ale kdyz jim z linky sjizdely same zmetky, ve kterych nebylo nic videt, tak odkoupili od IBM divizi notebooku a maji ted jako jedinny vyrobce leskle displeje, ktere se nelesknou
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- občas něco napíše
Tak nevím, jestli je lesklý displej jako lesklý displej. Měl jsem na mysli, jestli Lenovo nepoužívá vrstvu pro částečné tlumení odlesků. Pokud ne, tak takový NTB bych za sebe doporučit nemohl. Mě osobně odlesky dost vadí a dlouhá práce a koukání na displej je zlo. Vy se rádi pozorujete a prohlížíte v displeji? Je pravda,že někdo by to mohl považovat za fičuru.
-
- občas něco napíše
No já mám doma 4 notebooky a dva jsou s matným LCD a dva s lesklým.Ve dne raději používám matné displeje a večer si v klidu zapnu film či hru na lesklém LCD.Subjektivně pestřejší a jasnější barvy.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Také jsem uvažoval o kategorii kolem 15k. NTB především na práci. Práce s malými soubory, virtuální stroje, velké excely. Práce ve dne i v noci. Matný displej + podsvícená klávesnice je to, co hledám. Lesklého se dost obávám.
Resume: Je potřeba přitlačit na finance. ASUS N56VZ-S4380H je tedy zatím můj favorit. Nadupaný stroj s FullHD matným displejem a podsvícením. Nejspíš do něj půjdu taky.
Resume: Je potřeba přitlačit na finance. ASUS N56VZ-S4380H je tedy zatím můj favorit. Nadupaný stroj s FullHD matným displejem a podsvícením. Nejspíš do něj půjdu taky.
Ja som si z ebayu kúpil fóliu ktorá robí z lesklého displeja matný. Dá sa to vyriešiť aj takto. Len je treba dávať pozor pri nasadzovaní tej fólie.
Lenovo ThinkPad SL410, Intel C2D T6670, 4GB RAM DDR3, 80GB SSD Intel 320 series + 320GB HDD, Intel 4500MHD, Windows 7 Professional x64
Lenovo ThinkVision L220x, 22", 1920x1200
-
- občas něco napíše
To už mě taky napadlo, Ještě jsem se nedíval, ale ta fólie bude tak litřík a jeden pokus Máš tip na takovou fólii?
Update: Tohle by mohl být šolich http://www.pda-prislusenstvi.cz/ochrann ... eapad.html
Update: Tohle by mohl být šolich http://www.pda-prislusenstvi.cz/ochrann ... eapad.html
Neviem ako to je s uverejnovaním odkazov na tomto fóre, ale tu máš tie fólie: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=1 ... &_from=R40
Bral som rovnakú fóliu, ale na 14". Cena je slušná, za tú cenu sa to podľa mňa oplatí, aby človek získal z lesklého displeja matný. Výhoda je, že si to môžeš dať hocikedy preč a máš znova lesklý displej. Tá fólia tam drží staticky, nič sa nelepí.
Bral som rovnakú fóliu, ale na 14". Cena je slušná, za tú cenu sa to podľa mňa oplatí, aby človek získal z lesklého displeja matný. Výhoda je, že si to môžeš dať hocikedy preč a máš znova lesklý displej. Tá fólia tam drží staticky, nič sa nelepí.
Lenovo ThinkPad SL410, Intel C2D T6670, 4GB RAM DDR3, 80GB SSD Intel 320 series + 320GB HDD, Intel 4500MHD, Windows 7 Professional x64
-
- občas něco napíše
Tak se dívám, že jedna Z500 je matná s podsvícenou klávesnicí. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z500- ... 388128.htm
Já vím, ale přidám dvojku a mám ten Asus. Jde mi o to, jestli udělat výhodnou koupi za 15k nebo do toho narvat co nejvíc a koupit ideál za 21k, protože rozdíl 6,000,- už jsou nějaký peníze.
Markus.bck: To seš hodnej, zeptal bych se hlavně na konstrukci a chlazení při běžným denním provozu a tak nějak na celkovej dojem, prostě jestli za ty pěníze stojí. .-)
Markus.bck: To seš hodnej, zeptal bych se hlavně na konstrukci a chlazení při běžným denním provozu a tak nějak na celkovej dojem, prostě jestli za ty pěníze stojí. .-)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“