NB do 30, ideálně 28
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně na vzhled u noťase moc nekoukám de o mi to jakej dostanu výkon za ty peníze, kdybych nepotřebocal OS v NTB při koupi šel jsem do VBI, pak je nejlevnější, ale něktředí výrobci maj stejný noťasy s OS za podobný penze
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
uvědom si v jaké cenové hladině se pohybuješ. nejsem fanatik a nehlásám všude vbi, sleduju celkovou situaci a právě vbi vyhoví spíše těm uživatelům v dané finanční hladině, kteří jsou ochotnini LEHCE ustoupit od designu a kvalitě zpracování(stále mi to přijde více povedené než acery) a přikloní se spíše ke stránce výkonu, chlazení atd. ono v této cenové relaci nemůžeš chtít všechno. měl by sis promyslet, jaké s tím ntb máš úmysly.
pokud se s tím chceš ukazovat na veřejnosti a dívat se, kolik lidí na tebe uneseně kouká, investuj do DELLu, Sonyho aj. tam ti dají propracovanou klávesnici, designérsky a funkčně propracovaný kloub lcd panelu, přijatelnou váhu a obdivuhodné šasi. ale střeva ti bude zdobit slabší grafická karta, málo ram a nevelký hdd.
na druhou stranu, pokud si na tom přeješ něco zahrát s uspokojujícími fps, nebo s klidem spouštět náročné aplikace a hlavně mít pocit, že ti tam uvnitř tepe pořádný svalovec, investuj do nečeho, co ti je schopno nabídnout slušný výkon za tebou stanovenou částku.
pokud se s tím chceš ukazovat na veřejnosti a dívat se, kolik lidí na tebe uneseně kouká, investuj do DELLu, Sonyho aj. tam ti dají propracovanou klávesnici, designérsky a funkčně propracovaný kloub lcd panelu, přijatelnou váhu a obdivuhodné šasi. ale střeva ti bude zdobit slabší grafická karta, málo ram a nevelký hdd.
na druhou stranu, pokud si na tom přeješ něco zahrát s uspokojujícími fps, nebo s klidem spouštět náročné aplikace a hlavně mít pocit, že ti tam uvnitř tepe pořádný svalovec, investuj do nečeho, co ti je schopno nabídnout slušný výkon za tebou stanovenou částku.
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
otevrete si http://www.vbi.cz/sasi/sasi.asp a kliknete na obrazek toho compala
me se osobne nezda tak osklivej 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“