Ahoj!
Sháním pracovní notebook pro mladou právničku - z 90 % bude využíván pro balíček Office. Zároveň bude sloužit jako jediný stroj, takže krom dalších volnočasových aktivit (filmy, internet, žádné hry) bude také každý den přenášen. Úhlopříčka není zadaná, mě osobně přijde ideální 13-14" kvůli mobilitě, ale nechám si poradit. Na výdrž požadavek taky žádný zvláštní není.
Nejdůležitější kritérium tedy je kvalitní konstrukce (záruka opravy "on site" výhodou).
Cena by se měla pohybovat kolem 15 tisíc, ale rozmezí je +/- 5 tisíc, možná i víc. Byl bych rád, kdyby jste navrhli více alternativ různě cenově vysoko a řekli k tomu proč se třeba vyplatí připlatit za ten dražší.
Díky za Váš čas
Pracovní notebook - náhrada desktopu - cca 15k
-
- píše často
http://www.czc.cz/ultrabook-lenovo-idea ... 26/produkt
Podle mě pro mladou právničku ideální.. Malý, lehký a reprezentativní vzhled. Měl jsem ho několikrát v ruce a konstrukce mi připadala opravdu bytelná, takže bych se ho nebál přenášet, ale doporučuji se na něj podívat v nějakém showroomu. Výkonu má taky dost.. Ten externí monitor by to chtělo, ale jak píšete na to časem přijde sama.
Ale myslím, že Lenovo nabízí on-site pouze pro ThinkPady..
Podle mě pro mladou právničku ideální.. Malý, lehký a reprezentativní vzhled. Měl jsem ho několikrát v ruce a konstrukce mi připadala opravdu bytelná, takže bych se ho nebál přenášet, ale doporučuji se na něj podívat v nějakém showroomu. Výkonu má taky dost.. Ten externí monitor by to chtělo, ale jak píšete na to časem přijde sama.
Ale myslím, že Lenovo nabízí on-site pouze pro ThinkPady..
HP EliteBook 8560w
HP ProBook 4540s
PC + 2x 24" LCD
HP ProBook 4540s
PC + 2x 24" LCD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“