Dobrý den přeji,
jak už je vidno z nadpisu, nejdůležitějšími předpoklady pro onen NTB bude odolnost a nízká hmotnost.
Moje blbé teenagerovské já si v roce 2009 zakoupilo ASUS NV61 a nejenže se tento krám pomalu rozpadá (urvané panty u displeje, teplota motherboardu v tomto "úžasném" počasí konstantně nad 55°C), taktéž je téměř nepoužitelný pro každodenní nošení, pokud tedy člověk nemá radost z pyromanie.
To už sice trochu odbíhám od tématu, nicméně jako představa mé neschopnosti to jistě postačí:)
Teď už k věcem, které si od nové mašinky představuji:
už řečená odolnost (kvalitní materiály výhodou) a nízká hmotnost
pokud možno rychlý startup (SSD disk?)
komfortní a podsvícená klávesnice
z aplikací, které bych na tomto stroji používal, bude asi nejnáročnější každoroční verze Football Manageru, jinak obligátně produkty MS Office
pokud možno ticho jak po pěšině, nechci větrák připomínající mi hudbu Sunn O)))
co nejdelší výdrž na baterku
povinností bude samozřejmě WIFI, ale který notebook to v dnešní době neposkytuje?
Dopředu mockrát děkuji za nápady, připomínky či sprdunky.
NTB pro vysokoškoláka s jalovýma rukama a bolestí zad +-15k
hmm tvým požadavkům by měl vyhovovat obecně vzato jakýkoliv ultrabook,
pro rychlý start vol nějaký s ssd diskem na základní desce o velikosti 32GB, když k tomu přidáš nějaké kovové tělo bude to přesně pro tebe
PS: pokud chceš větší výdrž baterie tak vol co nejnovější a co nejpomalejší procesor, tak aby si na něm rozjel FM. Také čím ¨horší¨ LCD tím lepší výdrž baterie.
pro rychlý start vol nějaký s ssd diskem na základní desce o velikosti 32GB, když k tomu přidáš nějaké kovové tělo bude to přesně pro tebe
PS: pokud chceš větší výdrž baterie tak vol co nejnovější a co nejpomalejší procesor, tak aby si na něm rozjel FM. Také čím ¨horší¨ LCD tím lepší výdrž baterie.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“