Moje požadavky
procesor: i7-i5
ram: 4+
grafika: Nvidia GeForce GT720+-
pevný disk: 650+ a nejlépe se SSD nebo SSHD a kdyby byly otáčky 7200, byl bych jedině rád
displej: 15.6 - FHD ( ale s tím nepočítám ), nejméně HD + antireflex
výdrž: na tom mi tolik nezáleží, minimálně ale ty 3 hodiny
ostatní: aspon průměrná podpora výrobce, nejméně průměrný zvuk a hlučnost
Hledám již několik dní a nakonec z toho vyšly čtyři kandidáti
Lenovo IdeaPad U510
Lenovo IdeaPad G500s
Lenovo IdeaPad z500
Lenovo ThinkPad Edge E531
Jaký z nich by jste mi nejvíc doporučili, popř. uplně jiný? Děkuji!!
Noťas do 19k - student/fun ntb
Noťas do 19k - student/fun ntb
Naposledy upravil(a) Lorent dne 06 zář 2013 08:37, celkem upraveno 1 x.
roman2277 píše:Kup si nový model od Asusu N56.Cena sice něco přes limit 19990kč.Ale jinak výborný zvuk,displej a výkon i servis.
Našel jsem ho na mironetu cena 21500,- to je bohužel hodně přes limit, protože můj limit je 15000 + 4000 MAX k tomu. Víc jak 19 opravdu jít nemůžu.
Takže co by si víc doporučil z mých 4 vybraných? Nebo jiný do 19k?
Jojo, už na něj koukám, ale je bez OS, takže bych ještě přikupoval, to si také nemůžu dovolit, jdu na doraz
Hale já vím, není to nejlepší, ale mě HD stačí, nepotřebuji full hd, to už by byl spíš takový sladký bonus, na který evidentně nemám do hranice 19k .
Spíš mi řekni, jaký by si z nich vybral co se týče výbavy, popř. si představ, že by sis jeden z nich musel koupit díky
Hale já vím, není to nejlepší, ale mě HD stačí, nepotřebuji full hd, to už by byl spíš takový sladký bonus, na který evidentně nemám do hranice 19k .
Spíš mi řekni, jaký by si z nich vybral co se týče výbavy, popř. si představ, že by sis jeden z nich musel koupit díky
To už vcelku vyjde nastejno.Nejlepší tělo má E531.Jinak možná bych ještě zvážil Toshibu co mám v podpisu.Teď je za výprodejovou cenu 17100kč.Je z leptaného kovu,má skvělý zvuk,výkon a servis v Praze.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“