NB pro studentku Vš - lehký, mobilní, levný

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 27 srp 2007 23:39

Puppy: Zakladni omyl? :) kdyz logicky uvazuju a predstavim si ze mam pevne sasi... a zakladovka je v nem, a sasi se ti neprohyba tak ji nemuze nic hrozit, protoze kopiruje tvar sasi a to kdyz se neprohne tak se neprohne ani nic uvnitr... kdyby se mirne viditelne prohnula tak bych tomu veril, ale jinak ani prd kdyz ti sasi drzi jako kamen. A kdyz mas jeste lehci notes a pevny sasi, tak to mas posychrovany. Lehci vaha se nebude skoro vubec prohybat. A jak rekl Michal27, jestli by se ti podarilo neco uzasnyho a to ze bys ho na po tisicaty chytnuti za roh poskodil, jisti to servis :)

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 27 srp 2007 23:56

Neřekl bych, že třeba plastová (ač si myslim, že ve své třídě patří konstrukcí k tomu lepšímu) V3405 by měla šasi jako kámen, která se ani neprohne.

I moje 12" V3205 se decentně prohybá a dělá to skoro každý NB, co tu mám. U mého V3205 je však deska jen asi ve tetině notebooku. Díky tomu, když se notebook prohybá, tak se to na ní projevuje jen minimálně.

Mimochodem já ty notebooky tahám za roh celkem běžně (třeba ty recenzovaný nejvíc :lol:). Zatim mi na to žádný nepošel.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 28 srp 2007 01:07

No, to s tim sasi jako kamen byla nadsazka... myslel sem tim to, ze proste to sasi relativne drzi a to prohnuti je minimalni, moje N100 dycky poslusne zavrze, pac ma 2,8kg :) je teda docela tezka... ale myslim ze v pravem dolnim rohu(za ktery ho chytam) je prazdno, takze mu nic nehrozi. Bohuzel si to ale nemuzu nikde overit, nejak sem nenasel foto otevrenyho notesu.

kascha
občas něco napíše

Příspěvekod kascha » 28 srp 2007 18:36

Tak vám moc děkuji za reakce. Zatím teda u mě opravdu vítězí FS, ikdyž v podstatě hlavně potřebuji ten NB na dva roky a doufám, že až jednoho krásného dne udělám bakaláře, tak si koupím třeba něco nového, protože kdoví, co za ty dva roku bude už k mání. A ješte teda pokud můžu otázku, tak servis si myslíte, že je nejlepší u koho? Ja bych případnou reklamaci uvítala sice v Brně, ale spíš mi jde o kvalitu.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“