Notebook do 40 000Kč (s dobrým servisem)
Notebook do 40 000Kč (s dobrým servisem)
Zdravím hledám náhradníka za můj dell inspiron (I7-3612/8gb/2gb 7730M/1TB 5400)
a nevím jaký notebook..
Našel jsem momentálně nejvýkonnější MSI GT60 2PC-617 v této cenové kategorii.
Kde je I7-4800/16GB/GTX 870/1TB 7200disk
Co si o něm myslíte?
Chtěl jsem osobně DELL, ale bohužel jsem obdobně osazený našel pouze Allienware za trochu jiné peníze :/
děkuji za radu
a nevím jaký notebook..
Našel jsem momentálně nejvýkonnější MSI GT60 2PC-617 v této cenové kategorii.
Kde je I7-4800/16GB/GTX 870/1TB 7200disk
Co si o něm myslíte?
Chtěl jsem osobně DELL, ale bohužel jsem obdobně osazený našel pouze Allienware za trochu jiné peníze :/
děkuji za radu
Měl jsem právě 2x dell, NBD a maximální spokojenost se servisem, ale dát o 10-15tisíc víc, abych měl srovnatelně podobný stroj se mi za záruku zdá už moc..
Kdyby byla varianta něčeho obdobného, tak sem s tím.
Nepěchám na to teď ihned, mám na to cca půl roku, než mi skončí záruka a uplatním poslední reklamaci na vadu a vrátí mi cash za starý dell, pak doplatím a koupím.
Kdyby byla varianta něčeho obdobného, tak sem s tím.
Nepěchám na to teď ihned, mám na to cca půl roku, než mi skončí záruka a uplatním poslední reklamaci na vadu a vrátí mi cash za starý dell, pak doplatím a koupím.
Mění se zhruba za 1/2 roku až rok.Athep píše:Psal jsem do půl roku a nemyslím si že za půl roku bude nějaká mega změna, sady notebooků chodí cca jednou za rok a půl až dva roky (třeba u Dellu) a vzhledem k tomu, že TEĎ vyšla nová řada inspironů, tak v dohledné době nečekám změnu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“