Dell inspiron 17R-5737 hry a multimédia??
Dell inspiron 17R-5737 hry a multimédia??
Zdravím, mám možnost mít [ ODKAZ ] za necelých 14 000,- . Nejsem zrovna pařmen, hry hraji vyloženě jen na Xboxu, ale na PC bych rád zapařil CS:GO a ARMU, dále jsem nadržený na Kingdom Come, ale chápu, že tohle je zatím jen písní budoucna. Mám šanci to rozjet na tomto přístroji? Chápu je tam Intel HD Graphics, já se v tomto moc nevyznám, ale v kombinaci s i7 to přece nemlže být špatné ne? ARMA je hra náročná sama o sobě, tam bych chtěl alespoň na nějaké vyšší grafické nastavení, aby hra nesekala. Jinak hlavně filmy a hudba, tam mám rád dobrý zvuk i obraz, nějaké úpravy fotek, sem tam videí. Děkuji za rady. Jinak je to ten samý, co v odkazu, akorád je tam Intel HD Graphics 4000 a ne ta grafa, co v odkazu.
Jestli si hos schopen mit za 14k a je to opravdu tahle konfigurace, tak do nej jdi (btw, kde ho kupujes?
). Ovšem počítejte s tim, ze výkon v hrách nebude takovy, jak by je mohl napovidat. HD8870m je sice celkem silná grafika, ale v zaregistrovani se po case podtaktovava na 525mhz a magicu je brzdena slabým ULV procesorem, který v zaregistrovani throttluje.
Eduroam: aha, to je verze bez te AMD grafiky... v tom případě si nezahrajes skoro nic
Eduroam: aha, to je verze bez te AMD grafiky... v tom případě si nezahrajes skoro nic
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Kluci nepotěšili jste mě
, mám možnost mít ten noťas z práce za takovou dobrou cenu, na netu začíná na 19. No nic, lákal mě ten procesor i7, sjedu si topicy a najdu si něco jiného na hry (vím, že noťas do 16 na hry asi ne) , ale aby mi jelo, to co chci do 16000. BTW na Dellu v žádném případě netrvám, i když mě láká
Naposledy upravil(a) tojko dne 18 dub 2014 15:46, celkem upraveno 1 x.
Jo, ten konfig za necelých 17k s I5 a HD8870m není špatný, ale počítej, že hry náročnější na procesor si prostě nezahraješ.
ULV procáky sami o sobě nejsou žádní trhači asfaltu a Dell tady ošidil chlazení, tak že v zátěži lezou na 95°C a podtaktují se.
ULV procáky sami o sobě nejsou žádní trhači asfaltu a Dell tady ošidil chlazení, tak že v zátěži lezou na 95°C a podtaktují se.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
Na hry ve FHD má slabou GK.tojko píše:http://www.mall.cz/notebooky-znacky/acer-aspire-v3-771g-53234g1tmaii-nxmecec005 a co tenhle? Musím totiž vybírat z mallu, máme v práci s nimi nějaké smlouvy a dostáváme celkem brutální slevy.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“