Zdravím všechny,
rád bych se poradil o výběru ntb na multimédia, občasné hraní a výpoočetní operace do 20ti tisíc. Jde mi o slušnou konstrukci, vysoký výkon a zřejmě i IPS FHD displej (či stačí 1366x768 ??) a nejlépe i podsvícenou klávesnici. Velikost 15,6 palců.
Láká mě Acer V15, ale ten nemá IPS. Je ten displej opravdu citelně horší ? Vyplatí se investovat do Nitro verze ? Líbí se mi poměrně dost i ultrabook Acer Aspire V7-582PG Black Touch - má podsvícenou klávesnici, IP, Full HD, jen je tam slabší grafika, ale to bych snad i oželil - zas tak vášnivý hráč nejsem, na to je konzole.
Mrkl jsem i na nějaké Lenova (Flex 2 15), či MSI GP60 2PE-627XCZ Leopard ?
Moc bych prosil taky, aby mi zkušení uživatelé a znalci řekli, jak je to se spolehlivostí. Acery mám zafixované jako nejhorší značku notebooků od pradávna a nemám přehled, jak je tomu dnes v porovnání s ostatními. Vždy jsem sympatizoval s Asusy a Toshibami, tak mě zajímá, jak je to například v porovnání s nimi, či HP, či MSI ? Tyhle značky jsem však v podobné konfiguraci (2, či 4 jádro, 8 GB RAM, nejlépe GT 840M)
Díky moc za odpověd
NTB do 20 tisíc
-
- občas něco napíše
jestli ještě sháníš ja prodávam tak se mrkni sem: http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=40923 

Asus RoG
Acer Aspire V Nitro
MSI GT780-265CS
Acer Aspire V Nitro
MSI GT780-265CS
Zpět na „Jaký vybrat notebook“