Tak jo, myslím, že už nadešel čas, kdy mi bude stačit 10" tablet s windows, o kterém pořád sním, ale pořád(až do teď co jsem uviděl transformera) jsem žádný neviděl...takže co hledám
-10" tablet s klávesnicí ve stylu transformeru(co udrží "displej" v klávesnici, takže odpadá možnost surface, a lenovo miix)
- slušná baterka, okolo 10 hodin
- možnost tento tablet dockovat - tady jsem vždy byl na mrtvém bodě, ale teď mi svitla naděje u nového transformeru díky jednomu USB-C. Nějaký docky se snad taky připravují, prakticky napájení, HDMI kabel a malý USB na bezdrátovou klávesnici a myš mi dostačují, ale nebaví mě to pořád připojovat, odpojovat, chci mít tablet připraven hned na odchod, že odpojím max jeden kabel nebo vycvaknu z dokovačky
-výkon nevím, jsem poměrně nenáročný na PC, maximálně mám otevřený Word, Internet, Spotify a třeba Adobe reader, takže pořád žiju v domnění, že mi 4 jádrový atom bude stačit, ale asi bych radši nějakou i5tku
Vím, že teď asi nic takového není(kromě toho nového transformera), ale nevíte o něčem aspoň s tím USB-C? Popřípadě o dockách s USB-C? Ten transformer vypadá vcelku fajn, ale nynější verze má hodně špatný displej a obávám se, že ta další bude to stejné, navíc nevím, zda jde 4 jádrový atom používat v zapojeném full hd monitoru plnohodnotně.
10" tablet s klávesnicí, dock
Zpět na „Jaký vybrat notebook“