Ahoj,
hledám notebook pro rodiče 50+.
Obsah práce je: surfování po internetu (zprávy, banking, youtube), občas film, skype a práce s ms office.
Potřeboval bych najít nějaké notebooky, které mají, alespoň trochu robustní konstrukci. Je mě jedno jakou značku, jakou řadu a jakou barvu.
Uvedu příklad, už několik let (5-6 let) mám hp 4510s, pořád jsem ho sebou někam tahal, házel s ním do auta, bouchal do zárubní, když jsem ho měl na rameni v brašně, přenášel za displej a pořád drží a nemá sebe menší mechanický problém.
Nadruhou stranu, paralelně jsem vlastnil lenovo ideapad g570. Ten ležel téměř 2 roky na stole, dokonce pořád otevřený. Po těchto dvou letech se totálně urval displej v pantech. Nechápal jsem. Po rozdělání jsem zjistil, že je to fakt čínskej šmejd (tím myslím čínská kvalita). Tak jsem tělo nb provrtal v místech pantů a sešrouboval skrz s displejem... komedie.
Co jsem tím chtěl říct, hledám něco, co rodiče za půl roku nezničí. Hledám to nejmenší zlo. Výkon neřeším, obsah práce zvládne i můj né moc chytrý mobile.
Cena něco mezi 7 až 18 tisíci.
Bohužel neuvedu žádný příklad, protože dle obrázků v eshopech a dle toho jak nějaký jouda prohýbá displej na youtube poznám velký hnědý šišatý. Jo a u nás na vsi nemáme šourůmy, takže se nemam cestou z kravína kam zastavit a očíhnout něco.
Dotaz je myšlený vážně.
Děkuji za odpovědi, Váš Tataráček.
notebook pro 50-60ti leté rodiče za 7-18 kolíků
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“