notebook pro 50-60ti leté rodiče za 7-18 kolíků

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit

Co je lepčí?

2vál 4takt
0
Žádná hlasování
4vál 2takt
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 0

tralalacek
občas něco napíše

notebook pro 50-60ti leté rodiče za 7-18 kolíků

Příspěvekod tralalacek » 03 črc 2015 22:31

Ahoj,
hledám notebook pro rodiče 50+.

Obsah práce je: surfování po internetu (zprávy, banking, youtube), občas film, skype a práce s ms office.

Potřeboval bych najít nějaké notebooky, které mají, alespoň trochu robustní konstrukci. Je mě jedno jakou značku, jakou řadu a jakou barvu.

Uvedu příklad, už několik let (5-6 let) mám hp 4510s, pořád jsem ho sebou někam tahal, házel s ním do auta, bouchal do zárubní, když jsem ho měl na rameni v brašně, přenášel za displej a pořád drží a nemá sebe menší mechanický problém.
Nadruhou stranu, paralelně jsem vlastnil lenovo ideapad g570. Ten ležel téměř 2 roky na stole, dokonce pořád otevřený. Po těchto dvou letech se totálně urval displej v pantech. Nechápal jsem. Po rozdělání jsem zjistil, že je to fakt čínskej šmejd (tím myslím čínská kvalita). Tak jsem tělo nb provrtal v místech pantů a sešrouboval skrz s displejem... komedie.

Co jsem tím chtěl říct, hledám něco, co rodiče za půl roku nezničí. Hledám to nejmenší zlo. Výkon neřeším, obsah práce zvládne i můj né moc chytrý mobile.

Cena něco mezi 7 až 18 tisíci.

Bohužel neuvedu žádný příklad, protože dle obrázků v eshopech a dle toho jak nějaký jouda prohýbá displej na youtube poznám velký hnědý šišatý. Jo a u nás na vsi nemáme šourůmy, takže se nemam cestou z kravína kam zastavit a očíhnout něco.

Dotaz je myšlený vážně.
Děkuji za odpovědi, Váš Tataráček.

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 04 črc 2015 10:43

Lenova G jsou jsou absolutní šunty.Kup nějaký Probook od HP nebo Travelmate od Aceru.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“