Často cestuju, většinou business a kancelářské aplikace, VoIP (takže nějaký slušnější mikrák a kameru) takže preference jsou dobrá výdrž na akumulátor (možnost akumulátoru s vyšší kapacitou), displej 12-13palců, morální životnost notebooku tak 3-5let, grafika stačí průměr (aby to utáhlo visty popř sem tam video, či hra v menším rozlišení). V budoucnu (2 roky) pravděpodobně uvažuji přejít na Visy X64.
Takže první věc jít do chipsetu Santa Rosa a nebo raději zůstat u Napa?
Notebooky co se mi zatím líbí:
MicroStar PR200X-015CZ: byl můj favorit na začátku, super výbava (snímač otisků, TPM - bezpečnost dat) ale jediná recenze co jsem našel na www.hardwarezone.com dost poplivala displej
Acer TravelMate 6292: vcelku pozitivní recenze na nový design a robustnost provedení, displej také ok, nevím jestli se dá koupit nějaký extra akumulátor s větší kapacitou?
Toshiba Satellite U300-116: zajímavý kousek asi momentálně můj favorit
Acer TravelMate 6291-101G: Napa chipset, mám strach že Napa bude za 2-3 roky úplně out takže se tak nějak přikláním k Santa Rosa, ale možná že je to jen moje mylná představa.
DELL XPS M1330: super, ale cenově už hodně vysoko, ale jestli je tak super jak mnozí tvrdí tak by se to i vyplatilo?
Dík za jakékoliv info
12,1-13" Notebook v cene 30000-40000CZK,Santa Rosa nebo
Do výběru bych zařadil ještě http://notebooky.itek.cz/notebooky-core ... 510p-U7600 HP 2510p.
Zajímavé je především Santa Rosa ULV procesorem, 2 GB ram v základu, tříletou zárukou, možností 9-článkové baterie.
Bohužel cenově je mírně přes
Zajímavé je především Santa Rosa ULV procesorem, 2 GB ram v základu, tříletou zárukou, možností 9-článkové baterie.
Bohužel cenově je mírně přes

Z "neznámých" důvodů bych Ti doporučil XPSko
Pač asi jako jedný bude zvládat i nějakou tu hru - do 40t ,- se vejdeš v nižší konfg. vejdeš
Je tu možnost i Sony SZ, ale to už jsme cenově fakt jinde (mezi těmito jsem se rozmýšlel já)
Pokud nevyžaduješ dedikovanou grafiku, tak bych Ti doporučil onu Toshibu U300 

Dell Latitude XT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“