Já se snažím vždycky co nejvíce zminimalizovat riziko výskytu nějakého problému. Intel Centrino je prostě léty a miliony uživately ověřená platforma. Navíc podívej se na situaci ohledně AMD&ATi...já jim prostě nevěřím. Ovšem jak už jsem tu psal, tohle je značně individuální, každý prosazuje něco jiného. Já osobně bych si AMD nekoupil, ale pokud chce někdo doporučit notebook s ohledem na cenu, tak pokud je řešení AMD cenově a výkonově lepší, tak proč ne.
Srovnávat HP Comaq s Acerem podle srovnání Dellu mi příjde trochu mimo. Totiž Dell je top značka hlavně díky jejich skvělému servisu, ale co se týče zpracování šasí jejich notebooků, tak to není žádná sláva... Už se to tu párkrát také rozebíralo. Předvším, tady nejde jen o ten kus HW, ale také o servis, utility výrobce atd... v tom se Acer určitě nemůže HP nebo Dellu rovnat. (Co jsem slyšel, tak utility od Aceru raději každý hnedka odinstaluje, páč jsou, řekněmě, hůře použitelné...)
Jinak na špatný kus může samozřejmě narazit každý, ať už u HP, Dellu nebo Aceru. Určité procento zmetků má každý výrobce...jenže některý jich má více a u některých není zmetek výrobní vada, ale vlastnost...