Vem tohle https://www.alza.cz/acer-aspire-swift-3?dq=5099414&o=9
GTX1050 nepotřebuješ.
Ultrabook
Re: Ultrabook
Asus ROG Strix G18
podle soupisu požadavků sice nepotřebuje, ale podle narážek na výkon Intel HD stejně odhaduju, že po těch hrách pokukuje : )
pokukuješ nebo ne po hrách? : )
pokud chceš opravdu jen fotky a video, internet nepočítaje, rozhodně Ti opravdu stačí integrovaná grafika Intelu, navíc s ní dýl vydržíš na baterku
pokukuješ nebo ne po hrách? : )
pokud chceš opravdu jen fotky a video, internet nepočítaje, rozhodně Ti opravdu stačí integrovaná grafika Intelu, navíc s ní dýl vydržíš na baterku
nie hry absolutne nehravam, acer mala este nedavno polovicka a tak tragicky touchpad co tam bol, to sa len tak nevidi takze aceru by som sa rad vyhol
co sa tyka poziadaviek, co som uviedol tak som to bral tak aby nejaku dobu aj vydrzal aby som zas nemusel o rok dva hladat nahradu, tak som mal zafixovane a z recenzii ked som kupoval N75SL od asus ze integrovane grafiky za nic nestoja
a ako je na tom z kvalitou asus vivobook pro?
co sa tyka poziadaviek, co som uviedol tak som to bral tak aby nejaku dobu aj vydrzal aby som zas nemusel o rok dva hladat nahradu, tak som mal zafixovane a z recenzii ked som kupoval N75SL od asus ze integrovane grafiky za nic nestoja
a ako je na tom z kvalitou asus vivobook pro?
integrované grafiky jsou slabé na hry, jinak jsou ok
Zpět na „Jaký vybrat notebook“