Lehký a přenosný notebook na práci s daty a datovou vizualizaci (max 40 tisíc)
Re: Lehký a přenosný notebook na práci s daty a datovou vizualizaci (max 40 tisíc)
Dá se nějak porovnat pohodlnost klávesnice mezi 840 G5 a 850 G5? Jde mi o velikost kláves a rozložení.
Re: Lehký a přenosný notebook na práci s daty a datovou vizualizaci (max 40 tisíc)
Ty klávesnice jsou identické, akorát 850 má navíc numerický blok.
Subjektivně se mi na (dcery) 850ce píše snad i nepatrně lépe jak na mé 840ce, jak je notebook větší, tak je mohutnější i opora pro ruce. Ale to jsou jen drobné rozdíly a pravděpodobně se během týdne srovnají.
Výraznější změna je FullHD rozlišení na 15.6" vs 14", těch 15.6" bude řadě lidí bude vyhovovat víc jak 14". Dokud to nezačnou přenášet A pak 14" modely mají lepší výbavu a displeje.
Alza třeba má v Holešovicích všechny modely vystaveny, doporučuji osahat
Dcera chtěla jednoznačně HP 850, já HP 840
Subjektivně se mi na (dcery) 850ce píše snad i nepatrně lépe jak na mé 840ce, jak je notebook větší, tak je mohutnější i opora pro ruce. Ale to jsou jen drobné rozdíly a pravděpodobně se během týdne srovnají.
Výraznější změna je FullHD rozlišení na 15.6" vs 14", těch 15.6" bude řadě lidí bude vyhovovat víc jak 14". Dokud to nezačnou přenášet A pak 14" modely mají lepší výbavu a displeje.
Alza třeba má v Holešovicích všechny modely vystaveny, doporučuji osahat
Dcera chtěla jednoznačně HP 850, já HP 840
ThinkPad T420s -> Surface Pro 3 -> Dell XPS 13 -> Dell XPS 15 -> HP EliteBook 840 G5 -> HP zBook 15u G6 -> Dell XPS 15 7590 -> HP Spectre x360 14 -> ASUS Zenbook 14X AMD -> ThinkPad T14 G3 (Intel) -> HP ZBook Firefly 14 G10A
Zpět na „Jaký vybrat notebook“