NB do 20000 pro studenta na Autocad a Invertor
NB do 20000 pro studenta na Autocad a Invertor
Chtěl bych si pořídit notebook na vysokou školu, moje požadavky jsou Intel Core 2 Duo prý dobrý procesor a minimálni ramka 1024MB... potřebuju ho na kreslení v autocadu aInvertoru a dalších techto programech...zatím jsem si našel dva notebooky http://acer.mironet.cz/acer-ex-5513wlmi ... p+dp76532/ a http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-671 ... b+dp76496/ u tohoto mi vadí, že má Vistu, chci XP, protože nejsou tolik náročné jako Vista...pokud víte o nějakém lepším notebooku nebo mi nějak poradíte napišete...dekuji
Naposledy upravil(a) mohes dne 09 zář 2007 14:16, celkem upraveno 2 x.
Zavolas do Microsoftu, nadiktujes im licencne cislo OEM Visty Business alebo Ultimate (ktory mas riadne zakupenu) a dostanes cislo na XP. Zozenies si OEM XP Pro medium (originalne, napr. od kamarata) a z neho to s pouzitim licencneho kluca z infolinky MS nainstalujes.
Plati to vsak len pre OEM Vista Business a OEM Vista Ultimate.
Btw, "blby" OS je pre niekoho XP a ten dobry Vista (napr. jeden kamarat ma takyto postoj), je to vec osobnych preferencii a neda sa to generalizovat.
C
Plati to vsak len pre OEM Vista Business a OEM Vista Ultimate.
Btw, "blby" OS je pre niekoho XP a ten dobry Vista (napr. jeden kamarat ma takyto postoj), je to vec osobnych preferencii a neda sa to generalizovat.
C
Pocuvaj, ziadna okradacka to nie je, mas skreslene vnimanie...
Vistu si v tom pripade musis odinstalovat a pouzivat len XP (tak vravi licencia).
Inac paci sa mi "student" ako vyhovorka... Co poznam studentov, tak vsetci sa maju dobre, kazdu chvilu niekde v krcme, na koncerte ci festivale... Asi tam ten nedostatok penazi necitit...
C
Vistu si v tom pripade musis odinstalovat a pouzivat len XP (tak vravi licencia).
Inac paci sa mi "student" ako vyhovorka... Co poznam studentov, tak vsetci sa maju dobre, kazdu chvilu niekde v krcme, na koncerte ci festivale... Asi tam ten nedostatok penazi necitit...
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“