jasny ze hardware vali kupredu, necekam ze mi to vydrzi i pro vnoucata, jen aby to obstojne behalo i v blizke budoucnosti, a konkretne se ptam na tu 8600 jestli je to dobra volba, ze soucasneho trhu, nebo jakou alternativu, jak jsem psal ze v testech ta 8700 dopadla zda se mi o dost lip, ze by se celkem vyplatila. Laptop nemam jen na hry, takze PS3 nebrat

A tu ramku? Ma smysl ty 4GB at se vyhnu pozdejsimu upgradu a udelam to rovnou, nebo to nechat na 2 a pak to po 2-3 letech zahodit?
Bohuzel se mi ten Acer libi, a asi patrim do skupinku tech se stestim, ze se mi toho moc nepodelalo, (mam Acer 1692, ktery uz trosku pokulhava) pravda shorel mi vetrak na CPU (hrat v posteli se nevyplaci

), a v servisu vymenili vlastne cely pc, vcetne desky, LCD atd, bezplatne tady v anglicku, a to jsem vlastne nemel z cr mezinarodni zaruku, takze i se servisem spokojenost. I kdyz.. kdyz ho privezli po 5ti tydnech poprve, tak vsechno super, ale zapomneli ten vetrak na cpu zapojit, takze druhej den to jelo hned zpet

Jak rikam ten novej Acer se mi libi, takze bych chtel bud tu 15", jde mi jen o ty grafiku a ram, jestli to je ok, popripadne, pokud bude ekvivalent v 17" se silnejsi nvidii tak muze byt. Jine znacky se mi nejak vzhledove nezalibily, bohuzel.