mutlimedia/herní notebook do 45k
Re: mutlimedia/herní notebook do 45k
není nikterak neobvyklá rozložením, jenom sem si akorát teď všimnul, že oproti ofiko fotkám, se český rozložení liší právě tím Enterem. v anglickej lokalizaci Enter kopíruje Shift a je podélnej. v českej je ta levá půlka rezervovaná " \ " a enter je pak horozontální. sice to vysvětlení asi nedává smysl, ale prostě neni to dealbreaker a bude to jenom o zvyku
ASUS N55SF/Intel Core i 7-2670QM/6 GB/GeForce GT555M 2 GB
klávesnice je rozložením podobná jako bývají externí, a to se mi líbí, spousta výrobců notebooků má tendenci cpát do klávesnic vypínače napájení, speciální klávesy pro spuštění jejich aplikací atp., a to je naopak opruz
dva formáty Enteru je běžná věc, tady v recenzích se to řeší, mě osobně více vyhovuje na výšku
dva formáty Enteru je běžná věc, tady v recenzích se to řeší, mě osobně více vyhovuje na výšku
jak říkam, klávesnice je za mě rozhodně plus. jenom zkrátka jak člověk přepíná z pracovního ntb, externí klávesnice, ze starýho ntb, tak občas zkrátka netrefíš to co chceš ale to bude jenom o zvyku.
jedinej negativní point by pro někoho mohla bejt výdrž baterie, ta je prostě slabá. pro mě to ale faktor neni, já jedu 99% času připojenej na zdroji
jedinej negativní point by pro někoho mohla bejt výdrž baterie, ta je prostě slabá. pro mě to ale faktor neni, já jedu 99% času připojenej na zdroji
ASUS N55SF/Intel Core i 7-2670QM/6 GB/GeForce GT555M 2 GB
nj, herní notebooky prostě mají větší apetit : )
Zpět na „Jaký vybrat notebook“