Tak ju uz mam,konnkretne A200 1m8.Co sa tyka vzhladu je nadherna,pravda ze sa horna cast veka rychlucko zacape,ale staci svedska utierka a je to v poriadku
Co sa tyka displeja,tak si myslim ze je lepsi ako ma asus F3/co sa tyka pozorovacich uhlov/.
Hlucnost je na velmi nizkej urovni a vobec netopii,takze sa netreba obavat dalsieho radiatora v izbe
Klavesa sa mi zo zaciatku zdala cudna s plastovym zvukom,ale casom sa vyklepe a je radost na nej pisat
Konstrukcia to je ale zase ina vec.
Tuhost splastov nie je bohvie aka.Pri sklopenom veku displeja sa prehyba plat v strede okolo napisu toshiba a takisto ak silnejsie zatlacite na klavesu ale fakt ze ak na nu talcite umyslne.Ale ako notebook polozeny prevazne na stole sa to myslim ze strati.
Zvuk na nom je nadpriemerny,nie je taky plechovy alebo lepsie povedane neznie ako vietnamske radio za dvacku
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Filmy sa sleduju v maximalnej pohode.
co sa tyka vykonu,tak som na tom zatial hral CS a no problemo.silnejsie nieco som nemal cas na tom rozbehat,ale urcite skusim
Celkovy dojem z tohto notebooku je velmi dobryy a odpurucam ho vsetkym ktory hladaju vykon za rozumnu cenu.
Pripadne otázocky rad zodpoviem.