fujitsu-siemens-amilo-pa1510
fujitsu-siemens-amilo-pa1510
zdravim,mohli by jste mi rict nazory na tento notebook,muzu ho mit za vyhodnou cenu.Jde me pouze o skolni veci filym atd...
Ahoj!
Také se zrovna rozhoduji mezi ním a HP 530 T2300E. Ale nějak mi nikdo také neodpověděl. Blíže je mi HP, ale ten Amilio PA 1510 je lépe vybaven a za ty prachy to vypadá OK. Navíc je to němec tak doufám, že i kvalita OK. Prosím Tě máš už ho? Můžeš mi napsat tvé zkušenosti s ním a jak jsi spokojený? Moc děkuji!
Také se zrovna rozhoduji mezi ním a HP 530 T2300E. Ale nějak mi nikdo také neodpověděl. Blíže je mi HP, ale ten Amilio PA 1510 je lépe vybaven a za ty prachy to vypadá OK. Navíc je to němec tak doufám, že i kvalita OK. Prosím Tě máš už ho? Můžeš mi napsat tvé zkušenosti s ním a jak jsi spokojený? Moc děkuji!
Měl jsem ho asi 6 měsíců. Po koupi byl supr,vše jelo ok. Pak jednou z nenadání vytuhla obrazovka (takové čáry a tak nějak). Pomohl jen tvrdej restart. Nedalo mi to a raději jsem jej hodil do servisu. Vyměnili zkl. desku a pak už se to sypalo. Blbě nainstalovali větrák a......
-hele kup raději tu 530ku,je to na tobě. Záleží na financích, nebo kup klasiku HP 6715s(amd),či 6710s(intel).
-já jsem ztratil k FSC řady Amilo důvěru...nemůžu tě ale nuti samozřejmě,je to na tobě...
-hele kup raději tu 530ku,je to na tobě. Záleží na financích, nebo kup klasiku HP 6715s(amd),či 6710s(intel).
-já jsem ztratil k FSC řady Amilo důvěru...nemůžu tě ale nuti samozřejmě,je to na tobě...
Tak já ho mám zatím jenom krátce a zatím žádnej problém. Jediný co mě trochu zarazilo je, že nemá integrovanej mikrofon, což jsem považoval už za samozdřejmost u všech novějších noťasů. A taky ta wifina je trochu citlivější na signál. Předtím jsem měl noťase taky FSC s wifinou od Intelu a připojil jsem se i na místech s hodně slabým signálem kde si tenhle ani neškrtne.
FSC Amilo Xa 1526, Turion 64 X2 TL60/ 17" WXGA+ CV/ N7600/ 2GB/ 2x SATA 160GB/ DVD±RW +DL/ WiFi/ BT/ VIS HP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP
Zpět na „Jaký vybrat notebook“