ntbk na firmu
ntbk na firmu
jde vratit ntbk bez udani duvodu kdyz je kupovanej na firmu a sel si ho objednat do pobocky mironetu, tzn. neni kupovany pres net. jde to ? diky za odpoved.
HP 530: Intel Core Duo T2300E 1.66GHz, paměť 512MB RAM(prozatím:)), 15.4" WXGA, GMA 950, Win XP Pro
No a) si NB pořádně na prodejně nech předvést a klidně hodinu ho zkoumej ... b) si zkus tuto výhodu domluvit s prodejcem ... pokud se nejedná o nějaké levné lízátko, většinou snad vyjdou vstříc (já mám v Mironetu ty nejlepší zkušenosti, po objevení dvou vadných pixelů na TP T61 (14,1 1440x900 - objednaný přes eshop) jsem napsal, zda by byla možná výměna - okamžitě mi odepsali, že je již objednaný do Brna, kam jsem psal, že by bylo pro mě nejjednodušší a nejrychlejší zajít NB vyměnit a stále mi garantují nových 14 dní na případnou výměnu při nálezu nějakého problému či vrácení peněz (i přes osobní vyzvednutí nového kousku NB) ... neberte to jako reklamu, jen dobrou zkušenost s Mironetem, který jsi zmiňoval (pro mě u nich první nákup a mohu jen doporučit, jiné obchody by dělali asi problémy a tak jednoduše by mi asi vstříc nevyšli).
Jen dodám, že u nových věcí vyjdou často vstříc k okamžité výměně kus za kus i při vyzvednutí na prodejně, může se stát, že si problému všimneš až dom, ale záleží to už čistě na prodejci, tedy raději se předem zeptat a při případném zamítavém přístupu prozkoumat důkladně na krámě třeba i hodinku )
Jen dodám, že u nových věcí vyjdou často vstříc k okamžité výměně kus za kus i při vyzvednutí na prodejně, může se stát, že si problému všimneš až dom, ale záleží to už čistě na prodejci, tedy raději se předem zeptat a při případném zamítavém přístupu prozkoumat důkladně na krámě třeba i hodinku )
Zpět na „Jaký vybrat notebook“