Zdravím,chci si pořídit levnější notebook a zaujal mě tento:http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/8649-hp-pavilion-dv6152eu.html
Je možné jej doporučit vzhledem k ceně,6 měsíční záruce.Udajně je jako nový-kousek z veletrhu nedotčený.Co říkáte na prodejce.Je možné mi poradit?Děkuji.
Prosba o radu aneb co říkáte na tento...
Na tohle pozor je to nezákonné, jsem prodejce a dostal jsem teď pokutu od České obchodní inspekce právě kvůli tomu, že jsem jim při prodeji bazarového zboží uvedl, že je na něj záruka 6 měsíců. Hezky mě z toho vyvedli, řekli mi, že i na bazarové zboží musí být záruka 24 měsíců a po dohodě mezi prodávajícím a kupujícím tato doba může být snížena na 12 měsíců, ale níž ne.
Nevím,pobočky mají po celé republice (Praha,Brno,Plzen atd.).Jde prý o netebooky z výstav,veletrhů v zahraničí.Prakticky nové.Je možnost prodloužit záruku na 24 měsíců za 2000Kč.Asi ji pak bude moci uplatnit pouze u nich a né na HP service.Babo rad.Má někdo zkušenost s gigacomputer.cz?
Co říkáte na parametry tohoto notase.(hry nehraji)Díky za odpověd.
Co říkáte na parametry tohoto notase.(hry nehraji)Díky za odpověd.
Ahoj,
koupila jsem notebook z gigacomputeru, přes jeden kamenný obchod v Brně. Je to toshiba a taky byl dost levnej kvůli tomu že byl na těch veletrzích, ale záruku mi dali 12 měsíců. Jsem s notasem spokojena, akorat mi k tomu dali sice legalni software Win XP Media Center, ktery stoji za prd, ptz je jenom v anglictine a nejak mi nejde pocestit. Ale notebook je bez chyby a kdyz jsem ho nasla na netu, tak se porad prodava za cca 19.000 a ja ho mam doma uz dva mesice za 15.000...tak hodne stesti pri vyberu
Kamila
koupila jsem notebook z gigacomputeru, přes jeden kamenný obchod v Brně. Je to toshiba a taky byl dost levnej kvůli tomu že byl na těch veletrzích, ale záruku mi dali 12 měsíců. Jsem s notasem spokojena, akorat mi k tomu dali sice legalni software Win XP Media Center, ktery stoji za prd, ptz je jenom v anglictine a nejak mi nejde pocestit. Ale notebook je bez chyby a kdyz jsem ho nasla na netu, tak se porad prodava za cca 19.000 a ja ho mam doma uz dva mesice za 15.000...tak hodne stesti pri vyberu
Kamila
Kamarád si taky kupoval vystavovane HPcko Pavillon, ale od Alfacomuteru - Dostal na nej ale normalni zaruku 24 mesicu, stal jej asi o 2-3 tisice mene a notes byl naprosto v pohode - uplne novy...clovek by to ani nepoznal ze byl mesic vystaveny.
Na tyhle vystavovane notebooky co vim vetsinou nesaha nikdo jiny nez ten kdo ho vystavuje, takze by nemel byt upatlany a kdo vi co jeste.
Navic vetsinou jedou jenom naprazdno s nejakou prezentaci.
Doporucuju si ho prohlednout na prodejne a chtit po nich tu zaruku 24 mesicu bez priplatku, a kdyz tak jim pripomenout jejich zakonou povinnost
Na tyhle vystavovane notebooky co vim vetsinou nesaha nikdo jiny nez ten kdo ho vystavuje, takze by nemel byt upatlany a kdo vi co jeste.
Navic vetsinou jedou jenom naprazdno s nejakou prezentaci.
Doporucuju si ho prohlednout na prodejne a chtit po nich tu zaruku 24 mesicu bez priplatku, a kdyz tak jim pripomenout jejich zakonou povinnost
Stolní Mini PC: Node 304 (MiniITX), Core i5 3470, 8GB RAM, GTX650Ti, 1TB HDD.
Notebook: Thinkpad R61 14,1", Win 8, dock
Notebook: Thinkpad R61 14,1", Win 8, dock
Zpět na „Jaký vybrat notebook“