Zdravím.
Objedna jsem si u Autocontu v Ostrave notebook HP 6710b v HP TopConfig a oni po mě žádají zálohu 10 000,- Kč.Mám tuto zálohu složit?Autocont je známá firma ale nerad bych aby mě nějak natáhli
Záloha u HP TopConfig
Do kelu, co tam po zalohe? Ak mas papiere, dostanes doklad tak neni vocem; Autocont je podla mna solidna firma na to, aby nejakeho cloviecika z ulice odrbavala o peniaze...
Navyse sa naozaj jedna o konfiguraciu na mieru, ktora nejde predat tak lahko ako skladovka; takze byt obchodnikom tak pri takychto konfiguraciach zalohu urcite ziadam (a tudiz som ju aj ako zakaznik ochotny zlozit, ak beriem nieco na mieru). Obchodnik totiz zalohou nema na mysli nic ine nez to, ze si to nerozmyslis a nebude mat potom naklady s predajom nejakeho specialneho kusu.
Cize kludne chod do tej zalohy.
C
Navyse sa naozaj jedna o konfiguraciu na mieru, ktora nejde predat tak lahko ako skladovka; takze byt obchodnikom tak pri takychto konfiguraciach zalohu urcite ziadam (a tudiz som ju aj ako zakaznik ochotny zlozit, ak beriem nieco na mieru). Obchodnik totiz zalohou nema na mysli nic ine nez to, ze si to nerozmyslis a nebude mat potom naklady s predajom nejakeho specialneho kusu.
Cize kludne chod do tej zalohy.
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“