Názor na Lenovo 3000 N200

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
M.E.M.P.H.I.S
občas něco napíše

Názor na Lenovo 3000 N200

Příspěvekod M.E.M.P.H.I.S » 26 říj 2007 19:11

Zdravím,

po dlouhém vybírání jsem se asi rozhodl pro tento NB.

Chtěl bych slyšet Vaše názory na značku Lenovo a konkrétně na sérii 3000, jestli má někdo zkušenosti přímo s tímto modelem tak budu jen rád.

http://q-comp.ekatalog.biz/zbozi/lenovo ... podrobneji

Jak je na tom s výdrží a mechanickou odolností atd.
Četl jsem stížnosti na displeje, konkrétně na pozorovací úhly.

Děkuji za odpovědi.
Naposledy upravil(a) M.E.M.P.H.I.S dne 26 říj 2007 19:40, celkem upraveno 1 x.

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 26 říj 2007 19:31

O N100 (potazmo N200) se tu psalo uz hodne, sam sem toho tu napsal hodne... takze ti to shrnu a budu referovat o N100, kterou vlastnim. N200 je velmi podobna. Mechanicka odolnost je na plastak lehce nadprumerna. Viko se sice prohyba, ale plasty okolo touchpadu a ruzne jsou v ramci moznosti pevne. S vydrzi je to asi takto - pri podtaktovanem procesoru, nejmensim jasu a zapnute wifi... a prohlizeni netu, koukani na dokumenty atd. mi vydrzel 3:10 ... bez te wifi by vydrzel mozna tak o 10-15minut dyl. K tomu displeji... nevim jakou N200 sis vybral, ten odkaz neni celej ;) tady odkazy muzes davat normalne, nemusis do kodu... takze nevim jaky rozliseni obsahuje. Ale kdyz zas poreferuju o mem displeji, tak krom tech pozorovacich uhlu je v ramci moznosti v pohode a rovnomerne podsviceny. K tem pozorovacim uhlum... s tim se clovek bohuzel musi smirit, ono to tak je u vetsiny displeju v notesech.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“