Dost často se setkávám s nabídkami notebooků TOSHIBA se subwoferem, ale zatím jsem nikdy neslyšel, jak kvalitní zvuk může takový notebook mít. Zajímá mě proto zda někdo z vás ví o kvalitě zvuku notebooků TOSHIBA (se sound systémem Harman Kardon) něco víc a případně i jaký dojem na vás notebook s tímto zvukovým systémem udělal. Předpokládám, že to nebude nic extra, ale přecejen asi něco víc než "norma".
Díky
Notebook se subwoferem?
Mam 2.1 repro na notesu, jeden je vzadu("basák") a míří dolů a dva na stranach..
Hele zvuk jako jde, ale já sem zvyklej z Koss sluchátek a 5.1 soustavy se subwoferem kterej mam místo bobíka, takže to nejde srovnávat.
Ale na notesy hraje dobře. Žádný chrastítko jako co sem slyšel kolem notesy, ale subwooferem bych to nikdy nenazval.
Hele zvuk jako jde, ale já sem zvyklej z Koss sluchátek a 5.1 soustavy se subwoferem kterej mam místo bobíka, takže to nejde srovnávat.
Ale na notesy hraje dobře. Žádný chrastítko jako co sem slyšel kolem notesy, ale subwooferem bych to nikdy nenazval.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“