Ahoj..Som tu novy a tak neviem moc ako to tu bezi, ale chcel by som vas poprosit..Potrebujem kupit notebook... Chcel by som to aj na hry, ale hlavne na pisanie diplomovky..Nerozumiem sa tomu a tak by som vas chcel strasne moc poprosit, ci by ste mi vedeli pomoct..Malo by to byt tak okolo 20000...
A taktiez aj bracho by chcel, ale ten chce hlavne na hranie... A to by malo byt tak 30-35..Takze on chce hlavne nejaku dobru graficku.. Mam mu to vybavit na vianoce.. Tak ak by niekto vedel pomoct, tak vas poprosim o rady... Vopred dakujem...
A chcem sa este opytat ohladom grafiky..Staci nejaka 512, alebo je potrebna gigova??
Zlozeni notebooku
No tak s notasom za 20 000 sa toho vela nenahras. Ale na ostatnu beznu pracu to bude stacit v pohode. Napriklad toto HP je podla mna velmi solidna volba, hlavne na tvoj ucel. Dokonca aj nejaku starsiu hru na tom rozbehas.
Hracska "masina" pre brata bude asi vasci problem, hlavne s tou "gigovou" grafikou
Vlastne to bude asi najvasci problem. Ak mu to bude stacit tak odporucat sa pozriet po nejakom notase, ktory ma "aspon" 8600 GT 512 MB. Ak to ma byt cisto na hry tak potom asi nejake VBI. Viac na VBI.cz
Hracska "masina" pre brata bude asi vasci problem, hlavne s tou "gigovou" grafikou

Dell Latitude D531
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
AMD Turion X2 TL-60, 2GB RAM, 120 GB HDD 5400, ATI Radeon X1270, WXGA+ 1440x900 TrueLife, Win XP Pro SP2
Zpět na „Jaký vybrat notebook“