Muzete mi prosim poradit jaky notebook je lepsi? Moc tomu nerozumim sem zkopiruji obsahy ze stranek dekuji za odpovedi:
ACER ASPIRE 9813WKMI s 20,1"WSXGA+CrystalBrite LCD - prenosny pocitac s nadstandartni vybavou pro narocne hrace,design a jako PC.
Velice tichy chod,temer bezhlucny.VYHRAL V TESTECH GAMENOTEBOOK na veletrhu.Super pozitek pro hry,televizi a DVD kvalitu,brilantni ostry obraz jako britva!!!
display: WSXGA+ CrystalBrite LCD 20,15",uhlopricka v super 52cm!!!!! rozliseni 1680 x 1050!!!!
procesor: Intel core Duo T5500, 2x 1,7GHz
grafika: NVidia GeForce 7600go PCI Expr. s 256MB -/ s vlastni pameti a 128bit ne levna a pomala turbocache!!!/
HDD: 320 GB 7200rpm RAID
pamet: 2 GB 667MHz DDR2
DVD-Multilayer vypalovacka: vsechny formaty Double Layer DVD+/-
Web Kamera: 1,3Mpx
bluetooth,infra,LAN,Wireless LAN,V90 modem,Card Reader,5x USB aj.,VoiP Phone,TV Karta,S-Video,Firewire,DVI,,AV-in,Video .........
cena tohoto noteboku je kolem 72.000,-KC!!!!!!
kouknete na tuto stranku: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... -9814wkmi/
Zarucni list,software,original karton a vse prislusenstvi vcetne win media xp,zakoupeno v srn,prvotridni zbozi.
prislusenstvi ruzne Tv/video kably,navod,Cds,aku vydrzi 2 hodiny,minimaus-absolutni novinka+pad,sbira indukci energii,neni zapotrebi baterii.
a nebo tenhle:
ACER Aspire 9920G-602G25N/ C2D T7500/ 20" WSXGA+ CB/ 2GB/ N8600GT 512MB/ 250GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ A+D TV/ DO/ VIS HP
Multimediální notebook navržený pro uživatele, kteří požadují zábavu v nejvyšší kvalitě. Je založený na nejmodernější platformě Intel Centrino 2 Duo a je vybaven úžasným 20ti palcovým širokoúhlým displejem a grafickou kartou NVIDIA GeForce 8600M GT. Je to dokonalý, výkonný a přenosný nástroj pro domácí zábavu. Vynikající displej a zvukový systém Dolby-certified surround zaručují úžasné zážitky při hraní her, které jsou srovnatelné se stolním počítačem, stejně jako při sledování filmů na DVD nebo oblíbeného televizního pořadu. Nový - Nepoužitý !!! Původní cena 42 860,-Kč
Parametry a specifikace:
Procesor:
Intel Core 2 Duo T7500 s frekvencí 2,2 GHz
4 MB L2 cache
FSB 800 MHz
Operační paměť:
2 x 1 GB DDR2 667 MHz
Maximální rozšiřitelnost až na 4 GB ve 2 slotech
Pevný disk:
250 GB
Rozhraní Serial ATA
Mechanika:
DVD±RW
Displej:
20" WSXGA+ CrystalBrite
Rozlišení 1680 x 1050 bodů
Odezva 5 ms
16,7 miliónů barev
Grafická karta:
NVIDIA GeForce 8600M GT s až 1280 MB TurboCache paměti
512 MB GDDR2 VRAM a až 768 MB sdílené systémové paměti
Podpora NVIDIA PureVideo technologie
Podpora Microsoft DirectX 9.0 a Shader Model 3.0
Hardwarová podpora MPEG-2/DVD
S-video/TV-out (NTSC/PAL)
DVI-D (true digital video interface) s podporou HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
TV tuner:
Digitální tuner podporující hardware MPEG-2 kódování a DVB-T standard
Dálkové ovládání
Multimédia:
Audio systém Intel High Definition audio
Dva zabudované stereo reproduktory a jeden subwoofer
Podpora S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface)
Podpora Dolby Digital Live
Kompatibilní s MS Sound
Technologie Acer PureZone se dvěma vestavěnými stereo mikrofony, anulováním šumu a technologií tlumení hluku
Integrovaná web kamera Acer Crystal Eye podporující technologii Acer PrimaLite
Komunikace:
Modem V.92, 56 Kbit/s
Ethernet LAN 10/100/1000 Mbit/s Base-T
Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/b/g/Draft-N)
BlueTooth 2.0 + EDR
Vstupy a výstupy:
1 x DC-in
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x VGA
1 x DVI-D port s podporou HDCP
1 x Comsumer InfraRed (CIR)
1 x TV-out (S-video)
1 x AV vstup
1 x TV anténa
1 x FireWire
1 x Sluchátka (stereo)
1 x Mikrofon
1 x Line in
1 x Paralelní port
1 x Sériový port
4 x USB 2.0
1 x ExpressCard /54 slot
1 x Čtečka karet 5 v 1 (SD, MS, MS Pro, MMC, xD)
Napájení:
Baterie Li-Ion
Výdrž 1,5 hodiny
Rozměry:
475 x 352 x 61,8 mm
Hmotnost:
7,7 kg
Operační systém:
Microsoft Windows Vista Home Premium
Vyber nejlepsich notebooku od acer
Vyber nejlepsich notebooku od acer
Naposledy upravil(a) bajlak dne 04 pro 2007 18:50, celkem upraveno 1 x.
Hmotnost:
7,7 kg
Operační systém:
---------------------------------------------
notebook s hmotností 7,7 kg
to snad neměl ani první notebook co se vyráběl seriově....
tady se řeší jestli 2.2 nebo 2,5 kg
a když už operační systém tak Vistu byznis,mužeš downgadovat na XP, vista není ještě na 100% použitelný systém...
7,7 kg
Operační systém:
---------------------------------------------
notebook s hmotností 7,7 kg

a když už operační systém tak Vistu byznis,mužeš downgadovat na XP, vista není ještě na 100% použitelný systém...
35000,- je dost peněz a za ně jde opravdu koupit slušné stroje jako HP 6710b v různých konfiguracích...Apple samozřejmě lze koupit. Ovšem nějakých výrazných slev mezi kamenným shopem a web shopem se nedočkáš. Já mám macbook (před tím jsem měl fsc amilo, či acer gemstone). Samozřejmě nic není 100%ní, ale s macbookem jsem neměl nikdy tolik problémů, jako s fsc a acerem. Teď je na Applu akce tv tuner k pc za 99,- na store.apple.cz a zkl. macbook je teď s 2letou zárukou za 33260,-, je to o něco draží kvůli tomu novému Leopardu. Pak je dobré si koupit nějaké pouzdro viz.
http://www.maczone.cz/_produkt/macally- ... 000757629/
ten lesklý povrch se lehce poškrábe. Navíc už není problém kdyžtak na macu používat windows díky desktop parallels. Už je mám nainstalované, ale xp jsem ještě neinstaloval. Co se týče kompatibility dokumentů, tak pokud používáš Mac OFFice, tak je to kompatibilní s windows office...
Dobře vyber...
http://www.maczone.cz/_produkt/macally- ... 000757629/
ten lesklý povrch se lehce poškrábe. Navíc už není problém kdyžtak na macu používat windows díky desktop parallels. Už je mám nainstalované, ale xp jsem ještě neinstaloval. Co se týče kompatibility dokumentů, tak pokud používáš Mac OFFice, tak je to kompatibilní s windows office...
Dobře vyber...

Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')
Zpět na „Jaký vybrat notebook“