Herní notebook do +- 55000kč s DPH
Herní notebook do +- 55000kč s DPH
...takže jsem rozbil prasátko a zvažuju koupi notebooku převážně pro volný čas, hry, filmy, hudba ..... (pracovní mám)
zvažuju model Toshiba Satellite X200-21K http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50718
zajímají mě vaše názory na tento book eventuálně na jiný book s podobným výkonem ... předem díky
zvažuju model Toshiba Satellite X200-21K http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50718
zajímají mě vaše názory na tento book eventuálně na jiný book s podobným výkonem ... předem díky
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
-
- Moderátor
..
jj nad tím jsem taky přemejšlel, ale ten není skladem a myslím, že geforce8600gt ve sli natře hd2700 vcelku s přehledem a navíc se mi víc líbí desing té toshiby než FSko
a netrvám na tom, že to musí být 17" klidně i 15"
a netrvám na tom, že to musí být 17" klidně i 15"
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
pak ještě tohle, ale nevím jestli nejsi odpůrcem asusu
[/url] http://www.alza.cz/notebook-asus-g1s-ak117c-d84012.htm
[/url] http://www.alza.cz/notebook-asus-g1s-ak117c-d84012.htm
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
..
tak asus nebrat hh a navíc má jen MG verzi GeForce8600
...
takže to vypadá na tu toshibu ... sám jsem hledáním něčeho "lepšího" strávil celou noc ... a nic jsem neobjevil tak jsem si víceméně jen ověřoval na fóru co mi kdo poví o kvalitě té toshiby
17" a to že má 4kg je mi putna já mám víc jak 100kg a ještě dicotu batoh na 17" a aby jsem notebook přenesl do auta a z auta do práce bo domu ...
jediné čeho se bojím že že se bude hřát jak sviňa, vim co umí 1x geforce8600gt tak jsem zvědav co zvládnou 2 a další věc, trochem mám strach i z toho HDD 4.200rpm mi příjde že budu brzdit výkon celé sestavy ...
...
takže to vypadá na tu toshibu ... sám jsem hledáním něčeho "lepšího" strávil celou noc ... a nic jsem neobjevil tak jsem si víceméně jen ověřoval na fóru co mi kdo poví o kvalitě té toshiby
17" a to že má 4kg je mi putna já mám víc jak 100kg a ještě dicotu batoh na 17" a aby jsem notebook přenesl do auta a z auta do práce bo domu ...
jediné čeho se bojím že že se bude hřát jak sviňa, vim co umí 1x geforce8600gt tak jsem zvědav co zvládnou 2 a další věc, trochem mám strach i z toho HDD 4.200rpm mi příjde že budu brzdit výkon celé sestavy ...
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
..
něco takového jsem se tu chtěl dočíst sice nevim jakou má saši, ale budu jí věřit, toshiby ve vyšších cenových relacích už jsou celkem OUKEY a za 53.000,- by to nemusel být šit no doma si tam našroubuju 200GB HDD s 7200rpm z IBMka a snad to udělá nějakou tu show
Toshiba R600-10W
-
- píše často
Tý jo - 50 papírů - to kdybych měl, tak bych si koupil normální komp místo notebooku (taky jsem před časem kupoval ntb - v popisu) chtěl jsem ho na všechno - do školy, na hry... Neříkám, že nezvládá hry, a že bych ho nekoupil znovu, kdybych moh, ale pokud bych chtěl počítač (ne přenosný ntb) na hry,video a muziku (jak píšeš) tak jdu určitě do nějakého našlapaného počítače (za takovou cenu by to bylo dělo).. Jen jsem chtěl ventilovat svůj názor, vím, že chceš ntb., tak ať dobře vybereš
Acer Aspire 5920G - 302G16N CT2Duo T7300/ 2x1024MB/ 160GB/ 1GB robson/ DVD±RW/ 15.4''/ NV8600M GT/ BT/ WiFi/ VistaHP
..
mám stolní pc, ale preferuji notebook, protože domu se chodim leda vyspat a nebo se věnovat přítelkyni na "hraní" mám čas leda v práci a nebo doma v posteli takže je lepší volba (pro mě) notebook v nějakém solidním výkonu... mám vybráno a objednáno ... takže ve středu čekám zásilku VHP Toshiba
Toshiba R600-10W
Re: ..
OT:
- teda já dělám v práci taky ledacos, ale hrát si, tolik zase volnýho času v nímám ale u někoho je třeba právě pracovní náplní hraní - recenze gamesneoexnet píše:na "hraní" mám čas leda v práci
- a přítelkyni se věnuješ kde?neoexnet píše:a nebo doma v posteli
Re: ..
neoexnet píše:sice nevim jakou má saši, ale budu jí věřit, toshiby ve vyšších cenových relacích už jsou celkem OUKEY a za 53.000,- by to nemusel být šit
cena o kvalite nic nehovori. kludne to moze byt rovnaky smejd ako A200 akurat je tam len vyrazne drahsi hardware.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“