Koupit MSI EX610X ?
Koupit MSI EX610X ?
Prosím Vás o pár rad
1-Je to dobrá koupě za ty peníze? http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... /?id=16939 .
2.Zahraju si na něm starší hry např. Swat4?Jestli ano tak v jaké kvalitě?
3.Jsou už dostupné všechny ovladače pro XP?
4.Dá se pro tento model sehnat hybrid TV karta?
5.Jaká je kvalita lcd?
6.Kde koupit tento ntb?Má někdo zkušenost s obchodem výše uvedeným?
Moc děkuji za každou odpověď.
1-Je to dobrá koupě za ty peníze? http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... /?id=16939 .
2.Zahraju si na něm starší hry např. Swat4?Jestli ano tak v jaké kvalitě?
3.Jsou už dostupné všechny ovladače pro XP?
4.Dá se pro tento model sehnat hybrid TV karta?
5.Jaká je kvalita lcd?
6.Kde koupit tento ntb?Má někdo zkušenost s obchodem výše uvedeným?
Moc děkuji za každou odpověď.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2) SWAT4 si zahraješ určitě a to i v nějakých lepších detailech (předpokládám max). Já to hrál i na horším notebooku (i se sdílenou grafikou).
6) Obchod, který se snaží zaujmout především nízkou cenou ve mě moc důvěru nebudí.
6) Obchod, který se snaží zaujmout především nízkou cenou ve mě moc důvěru nebudí.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
..
no tak v prvé řadě by jsem ti MSI nedoporučil, bo je to opravdu né moc kvalitní ... kredibilní značka, ohlídl by jsem se po něčem jiném nejlépe
...swat4 si tam zahraješ na max detaily určitě
...ovladače pro XP jso veškeré dostupné ..
...TV karta se dá sehnat na jakýkoliv notebook
...kvalita LCD nic moc ...
...notebook hřeje jak prase
...koupil by jsem ho (já ne .. Ty) na www.czc.cz
...swat4 si tam zahraješ na max detaily určitě
...ovladače pro XP jso veškeré dostupné ..
...TV karta se dá sehnat na jakýkoliv notebook
...kvalita LCD nic moc ...
...notebook hřeje jak prase
...koupil by jsem ho (já ne .. Ty) na www.czc.cz
Toshiba R600-10W
..
..ale zase na druhou stranu notebook má i spoustu výhod .. dokáže zastávat funkci teplometu (vhodné zvláště za chladných zimních večerů kdy ustřihnou dodávky tepla) nebo ohřívadlo na čaj případně kafe ..
Toshiba R600-10W
..
individuální ta moje mrcha nehřeje vůbec ani když zapnu SLI .... docela jsem se divil, VAIO taky nejsou až takový teplomety, ale MSI to je prostě pecička ... na tom fakt neudržíš ani ruku jak začne smažit .. prostě polejt olejem, vytáhnout maso a hurá grilovat
Toshiba R600-10W
-
- občas něco napíše
Zdravím,
mám MSI GX610 s AMD Turionem + ATI HD2600 tj. tu kombinaci, která by teoreticky měla hřát nejvíc, ale žádné "popálené ruce" se teda nekonají... Teplota procesoru při maximální zátěži (zkoušel jsem CoD4, Flatout 2 vše na max.) kolem 80°C, což je myslím u NTB v normě. jistě že při hraní jde cítit, že je pravá část notebooku teplejší, ale je to naprosto v pohodě, tak dramatické jak píšete to rozhodně není - možná je to kus od kusu, ale já jsem spokojen a klidně bych ho doporučil ostatním, kteří nemají zase tolik peněz a chtějí výkonný NTB.
mám MSI GX610 s AMD Turionem + ATI HD2600 tj. tu kombinaci, která by teoreticky měla hřát nejvíc, ale žádné "popálené ruce" se teda nekonají... Teplota procesoru při maximální zátěži (zkoušel jsem CoD4, Flatout 2 vše na max.) kolem 80°C, což je myslím u NTB v normě. jistě že při hraní jde cítit, že je pravá část notebooku teplejší, ale je to naprosto v pohodě, tak dramatické jak píšete to rozhodně není - možná je to kus od kusu, ale já jsem spokojen a klidně bych ho doporučil ostatním, kteří nemají zase tolik peněz a chtějí výkonný NTB.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“