Jak je to s OS Vistama...
onne píše:Ale když někdo dělá celej život na oknech, tak tam rozdíl bude Aplíčkové noťasy jsou drahé a Linuxy mi moc pracovní nepřijdou, i když o tomhle by se dalo debatovat hodně dlouho.. Každému sedí něco jiného
>> apeloval jsem na tohle .... "Linuxy mi moc pracovní nepřijdou" ....
Toshiba R600-10W
efektivita prace je na tom miziva, profik potrebuje neco co funguje "samo". co se tyce siti, nejsou jen win xp a vista..
mimochodem me se "widle" jeste nikdy za cca 8let pouzivani neposrali.. to je vzdy jen problem mezi monitorem a zidli
clovek co proste na pc potrbuje skutecne pracovat, nema na linux a zadny experimentovani cas.
mimochodem me se "widle" jeste nikdy za cca 8let pouzivani neposrali.. to je vzdy jen problem mezi monitorem a zidli
clovek co proste na pc potrbuje skutecne pracovat, nema na linux a zadny experimentovani cas.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- občas něco napíše
Jako po graficke strance jsou Visty moc pekny, o tom zadna, na stabilitu si taky nestezuju, nicmene vzdycky sly pryc a to z techhle duvodu: Vyssi spotreba, nefunkcnost nektereho HW (napr. ADSL modem a USB BT) a taky proste uziraji moc vykonu (a pritom to nikde neni moc videt, mam na mysli nejaky markantni zlepseni oproti XP). Treba me docela stvalo, ze na disku zabiraly pres 10GB a pritom na moji upravenou instalacku XP stacilo 300 MB (vim, ze pri dnesnich kapacitach HDD je to vcelku fuk, ale i tak...) Jo a taky me hrozne vytacely ty neusatly potvrzovani kdejake hovadiny, kterou jsem chtel v pocitaci provest (napr. odinstalace programu). Netvrdim, ze je Vista spatnej OS, ale nezda se mi, ze by stalo za to ji nahrazovat XP, kdyz zvazim vsechna pro a proti...
Dell Vostro 1400 (Core 2 Duo T7250 2.0 GHz, 2GB DDR2, GeForce™ 8400M GS 128MB DDR2, 160GB HDD)
Tiez som sa obavala prechodu z XP na Vistu a nemozem povedat zleho slova.Na 2GB RAM fakt slape ako hodinky.Svizne a bez problemov.Programy funguju,aspon tie,co potrebujem ja. Co som tri roky pouzivala XP,tak mi system ani raz nepadol,lebo sa k nemu spravam slusne. Tak dufam,ze s vistou to bude podobne.
já měl na Toshibě Vistu Home Basic, ale po týdnu užívání jsem nainstaloval Alcohol a ten mi ji poslal do věčných lovišť (blue screen s odpočítáváním restartu a tak furt dokola), tak jsem tam hodil XP Professional, ale v pondělí mi má přijít Dell s Vistou Business, tak to tam plánuju nechat a uvidím jak se mi zalíbí... a kdyžtak bych potom hodil Vistu i ženě na Toshibu
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“