Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Doporučíte mi nějaký ntb výše uvedené značky a ceny?
Moje nároky:
1) Možnost hraní novějšich her
2) Procesor Intel Core2Duo
3) Grafika nVidia
4) Velikost displeje 15.4 ale může být i 17
5) Mohl by vydržet i Hrubší zacházení (samozřejmě se k němu nebudu chovat jak hovado )
2 sirius:
Nj kamaráde... ale Vostro nesežene za 35k peněz s 8600GT... pokud do něj nechceš rvát Celer
Já mám Acer TM5720G s HD2600 a jsem s ním spokojený...
Je pravda že jej mám asi 2 měsíce a je to můj první notes (vlastní), v práci máme Dell Precision, kvalita šasi je sice na vyšší úrovni, ale ne že by to bylo o několik tříd. Jediné co mě vyloženě sere je DVD mechanika... Sice LG H20... ale tragická (pomalá... na konci disku mizerně pálí), a vadí mě nízké rozlišení LCD.
Ale jak jsem napsal... "zatím" v poho.
Hele já se nechci přít... Dell má velmi kvalitní šasi a asi i servis... ale déle jak 2 roky stejne notes nebudu mít... Takže když se mě notes rozjede... zatím tomu nic nenasvědčuje... tak si pořídím nový... Popravdě ale už to Acer nebude...
Tecra je mňamka.
Naposledy upravil(a) TJK dne 06 bře 2008 21:59, celkem upraveno 1 x.
ale to mas pres konfigurator, ne?
zavolej do dellu nebo pisni mejla s konfiguraci, co chces, at ti udelaji cenovou nabidku, daji klidne 10-20% proti konfiguratoru...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro