radim1 píše:A tak isto MSI. Co to tu trepete stale o tom prehrievani a co ja viem co vsetko. Su to vsetko bludy! Vyssie triedy MSI napr. rada GX600 ziadne problemy nema. Hram na tom kazdy den hry (aj Crysis) 5x do tyzdna ho denne prenasam. Nic z toho sa tam nedeje. Uz prestante miesat tie s AMD s C2D. Mam doma este jeden Asus A6VM uz starsi ale dobry NTB a dovolujem si tvrdit, ze ten kuri viac. Max teplotu CPU(GPU)na MSI som dosiahol 70 stupnov po celonocnej praci s Pinnacle Zbytocne tu matiete ludi. Co sledujem kazdy den toto forum tak tu tych problemov z radou GX600 nejako extra neregistrujem. Nemiesajte dohromady NTB MSI v cene do 30.000 a nad. Je tam fakt rozdiel. V rovnakom case sme si z bratom MSI kupili ja GX600 s C2D a on GX610 s AMD. Ani ja ani on nemame najmensie problemy s prehrievanim. Jedina slabost stavajucich modelov je bateria, ale to ako vidim na fore nieje choroba len MSI.
Súhlasím s radim1-om. Už mám plné zuby tých chronických osieračov značky MSI. Mám pocit, ako by boli za to platení. Poznám 1xMSI600 a 2xMSI610 a nie sú s nimi absolútne žiadne problémy!