Co říkáte na HP Pavilion dv6720?
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Aj TN+film je viacero, su starsie TN a novsie, tzv. Best-TN.
Co som porovnaval notasy voci Samsung 151P, tak horizontalne uhly na WUXGA (dolava/doprava) neboli az tak zle, ale vertikalne uz boli horsie (prichadzalo k inverzii farieb). A najma jas notebookovych displejov je o dost slabsi.
Kazdopadne som teraz dlhodobo mimo domova, takze foto az neskor.
C
Co som porovnaval notasy voci Samsung 151P, tak horizontalne uhly na WUXGA (dolava/doprava) neboli az tak zle, ale vertikalne uz boli horsie (prichadzalo k inverzii farieb). A najma jas notebookovych displejov je o dost slabsi.
Kazdopadne som teraz dlhodobo mimo domova, takze foto az neskor.
C
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Paviliony mají oprační systém již nainstalovaný a jeho záloha je na recovery oddílu pevného disku v notebooku, odkud si je můžeš vypálit pomocí dodávaného HP recovery manageru na dvě DVD. Takže žádné samostatné medium s windowsy nedostaneš. při prvním spuštění dostaneš na výbeřu anglickou nebo českou jazykovou verzi a poté co si vybereš tak se druhá automaticky smaže...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ty koki 2DVD jo? To je docela hodně ne? A můžu potom při přeinstalování rozdělit disk na dve části? Nebo se mi to podaří i teď nějak? A ty recovery DVD je asi jen takový obraz disku předpokládám a ne instalační méeium jako takové?
Možná vypadám jako blbec, ale je to můj první NB a nemám s tím žádné zkušenosti. Nebo Můžu použít i vypálené orig. visty a svůj produckt key?
Možná vypadám jako blbec, ale je to můj první NB a nemám s tím žádné zkušenosti. Nebo Můžu použít i vypálené orig. visty a svůj produckt key?
-
- Moderátor
cizí instalační medium spolu se svým klíčem použít samozřejmě můžeš...
Recovery particii pevného disku samozřejmě pak smazat taky můžeš a rozdělíš si potom celý disk, jak ti to bude vyhovovat...
Pokud se ti nelíbí dvě DVD, tak to můžeš vypálit na 7 CD nebo na jedno dvouvrstvé DVD, ale vzhledem k jeho ceně je nejpaktičtější dvě klasická DVD...
Recovery particii pevného disku samozřejmě pak smazat taky můžeš a rozdělíš si potom celý disk, jak ti to bude vyhovovat...
Pokud se ti nelíbí dvě DVD, tak to můžeš vypálit na 7 CD nebo na jedno dvouvrstvé DVD, ale vzhledem k jeho ceně je nejpaktičtější dvě klasická DVD...
T420, X31
Zpět na „Jaký vybrat notebook“