chodím do školy na gympl, kde bez nb v hodině je to strašná nuda. Rozhodnul jsem se, že si pořídím do školy nb, kde si budu psát zápisky či hrát hry. Chtěl bych vás poprosit, zda byste mi nepomohli něco vybrat.
Požadavky:
cena max:
21000KČ
baterka:
stačí výdrž tak 2hoďky, sedím ve škole nejvíc vzadu u zásuvky, takže to není problém
bez os asi líp, jelikož si tam stejně asi dám xpčka, protože visty žerou hodně fps
práce:
tak samozřejmě by to mělo utáhnout spustenych vice souboru (calc, photoshop, word etc - coz by nemel byt problem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
hry:
ano, to je to, co potřebuju poradit nejvíc. Věnuju se dost progamingu, takže bych na tom chtěl rozjet nějakou hru s dobrými fps, nejde mi o to, jak ta hra bude vypadat, že se ořeže či tak, ale jde mi o stále fps kolem 125 u her Call of duty 2/4 či bych si popř. rád zahrál nějakou novější pecku - crysis, assasins creed atp)
videa:
vím, že už chci asi moc, ale kdyby na nb šly přehrávat hdtv filmy, bylo by to velké plus, dík
můj tip:
ASUS F3SG-AS077C (na czc cena 20500 na notebooky.biz 19600)
Pokud byste dokázali najít nb, který by odpovídal mojím předpokladům a za lepší cenu, byl bych velice rád. A taky pokud by to šlo, rád by se vyhnul značce ACER
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)