Pomoc s výběrem (2x Lenovo vs. HP)
-
- Moderátor
No, tak sem si doma zkusil 1280x1024 (víc monitor nezvládá) na 17" monitoru a bylo to dobrý, ale když si představim, že to bude eště větší rozlišení, na eště menšim displayi, trochu mě to děsí. Navíc se nemám na to rozlišení kde podívat, ale zas si řikám, že vidim fakt dobře, tak by snad neudělali display, na kterym nikdo nic nepřečte, tak mám eště pořád docela dilema.
Ale zas display notebooku by mohl být ostřejší, než 17" CRT co mám doma, ne?
Ale zas display notebooku by mohl být ostřejší, než 17" CRT co mám doma, ne?
Dekxster píše:No, hru si sem tam nějákou zahraju, doteď sem měl geforce 7600 GS, ale stejně sem četl, že Quadro nejsou zrovna herní grafiky.
Nicméně externí monitor právě nemám, budu tahat asi jenom ten notebook.
shawn: Koukám že máš taky R61 14". Můžeš mi prosimtě napsat jak jseš s ním spokojený (výdrž baterie, klávesnice, kvalita zpracování)?
mno....klavesnice je super - zalezi na nazoru,ale dle me lepsi neni...zpracovani taky paradni - panty pevny, celkove dost pevny (jen v predni levy casti mi to trochu cvakalo pri zmacknuti - ale utahnuti sroubku zespoda to spravilo

jeste k tomu rozliseni....ten muj ma WXGA a prijde mi to na 14" akorat...
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
na stole doma nelezi...to spis na kolenou nebo na posteli
ale vazne:) no bez site sem ho pouzival jen nekolikrat, vetsinou ho prenesu, at uz do knihovny, k pritelkyni nebo do prace a tam ho stricim do site a v terenu sem ho zatim potreboval malo (coz ovsem neznamena, ze nikdy nebudu)

ale vazne:) no bez site sem ho pouzival jen nekolikrat, vetsinou ho prenesu, at uz do knihovny, k pritelkyni nebo do prace a tam ho stricim do site a v terenu sem ho zatim potreboval malo (coz ovsem neznamena, ze nikdy nebudu)
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
Tak sem se ptal známýho, co má 1680x1050 a když to přečte on, tak už to neřešim a vypadá to na to větší Lenovo. Díky všem za pomoc
Eště sem něco přečetl a mám jeden dotaz: Na internet, běžný kanceláský aplikace (office), úpravu fotek, střih videa a minimum her je lepší intel X3100 nebo ta nvidia quadro nvs 140m?

Eště sem něco přečetl a mám jeden dotaz: Na internet, běžný kanceláský aplikace (office), úpravu fotek, střih videa a minimum her je lepší intel X3100 nebo ta nvidia quadro nvs 140m?
-
- Moderátor
na vsechno co si tu napsal az na ten strih videa staci bohate ta X3100, ale s tim videem nevim nevim - at poradi nekdo zkusenejsi
EDit: u nas sem na kousek s WSXGA+ a s integrovanou grafikou jeste nenarazil.....maximalne nakonfigurovat na lenovo.com (ale to je zase jina kapitola)

EDit: u nas sem na kousek s WSXGA+ a s integrovanou grafikou jeste nenarazil.....maximalne nakonfigurovat na lenovo.com (ale to je zase jina kapitola)
Naposledy upravil(a) shawn dne 15 dub 2008 16:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
No, třeba zrovna teď mám na disku asi 5 Gb krátkých videí v rozlišení 848x480 (jindy stříhám z kamery, kde je to pal) a chystám se z toho udělat jedno dlouhý video.
Stříhat video budu docela často, ale nic extra velkýho.
Eště sem našel jeden notebook:
http://lenovo.mironet.cz/lenovo-n200-to ... p+dp82911/ Lenovo N200
Co na něj řikáte? Mně se teda nelíbí, neni to R61, akorát tou konfigurací by byl možná lepší, po dokoupení ramky.
Ale třeba ta klávesnice je prej oproti R61 dost bídná.
Stříhat video budu docela často, ale nic extra velkýho.
Eště sem našel jeden notebook:
Co na něj řikáte? Mně se teda nelíbí, neni to R61, akorát tou konfigurací by byl možná lepší, po dokoupení ramky.
sirius1983 píše:myslíš i WXGA 15,4" varianty?
tie nie. o kvalitnom displeji sa da hovorit u lenova asi len o 15,4" WSXGA/WUXGA pripadne 12" SXGA. 14" matne lcdcka vratane tych s WXGA+/SXGA rozlisenim zrovna kvalitou moc neoplyvaju a nie len co sa tyka lenova. snad tie 14,1" WXGA+ s LED podsvietenim co maju byt v novych thinkpadoch od Lenova alebo v latitude od Dellu budu na tom lepsie.
Dekxster píše:Eště sem našel jeden notebook:
tak to by boli imho velmi zle usetrene 3 tisicky

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“