Parametry pro levný notebook
RE -> CaCo: nechápu. Když záruka nehraje roli, tak snad tj to samí jako z Česka… Jen třeba maximálně 1000 dám za štítky na klávesnicu atd….
Aby jste mě správně pochopili, asi nej by bylo, kdyby on se tam podíval na náký kolik tak stojí a jak se menujou. Já bych se doma na ně podíval na webu. A pak mu dal přesný název, který by koupil
Třeba to HP mě teda moc láká když v ČR za něj chtěj 19tisíc a tam bych se vešel do 10tisic
+ asi by to chtělo naky prachy na štítky na klávesnici a OS… :/ je snad překlad, ne? Na webu free
Aby jste mě správně pochopili, asi nej by bylo, kdyby on se tam podíval na náký kolik tak stojí a jak se menujou. Já bych se doma na ně podíval na webu. A pak mu dal přesný název, který by koupil

Třeba to HP mě teda moc láká když v ČR za něj chtěj 19tisíc a tam bych se vešel do 10tisic

Feek92 píše:RE -> CaCo: nechápu. Když záruka nehraje roli,
Si si isty ze zaruka nehra rolu? V USA dostanes obycajne 1 rok a len v ramci USA a nechci vediet, ako budes nadavat ked ti odide displej ci zakladna doska...
Mimochodom, nezabudni priratat shipping a local tax (cca 15% navyse); tieto veci totiz prirataju az pri check-oute.
C
nebola tu tema, ze vpodstate si ho staci zobrat do lietadla rozbaleny?
"Santos:
jj xD ale prepnout na ČJ tam asi nebude Very Happy"
som santas a prepnut do cj je systemova zalezitost, ved preco si mozes v os pisat i po rusky ked chces?
"Santos:
jj xD ale prepnout na ČJ tam asi nebude Very Happy"
som santas a prepnut do cj je systemova zalezitost, ved preco si mozes v os pisat i po rusky ked chces?
Naposledy upravil(a) Santas dne 05 kvě 2008 17:54, celkem upraveno 1 x.
TP R500 (ati)
Feek92:
Tax HRA rolu - toto je dan ktoru platis v USA (VAT - nieco ako DPHcka) a ktoru zaplatis VZDY, KED V USA NIECO KUPUJES! Schvalne chod na HP.com a akoby si nieco objednaj - na konci si to vypyta stat a podla toho ti to prirata DPHcku (VAT).
A ked si to kupis v shope tak ti tam tu dan uvalia tiez... (proste DPHcka ako vsade inde) + chces "hrat ze to je jeho", tak si nemozes ani uplatnit narok na jej odpocet...
C
Tax HRA rolu - toto je dan ktoru platis v USA (VAT - nieco ako DPHcka) a ktoru zaplatis VZDY, KED V USA NIECO KUPUJES! Schvalne chod na HP.com a akoby si nieco objednaj - na konci si to vypyta stat a podla toho ti to prirata DPHcku (VAT).
A ked si to kupis v shope tak ti tam tu dan uvalia tiez... (proste DPHcka ako vsade inde) + chces "hrat ze to je jeho", tak si nemozes ani uplatnit narok na jej odpocet...
C
Naposledy upravil(a) CeCo dne 05 kvě 2008 18:10, celkem upraveno 2 x.
přesně... veme do tasky a je to. A koupi hov kamennem obchode
plz naky ty rozmery
PS: sry Santas
> Projedu oficiální weby NB společností (HP, ASUS, Toshiba, ACER...) a podivam se na ceny. Pak mu reknu at se podiva kolik tam stojej naky, ktery maj aspon:
512Mb, DVD±RW, 1.7GhA
ja se v tomto nevyznam
xD
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ
PRAVIDLA, děkuji

plz naky ty rozmery

PS: sry Santas

> Projedu oficiální weby NB společností (HP, ASUS, Toshiba, ACER...) a podivam se na ceny. Pak mu reknu at se podiva kolik tam stojej naky, ktery maj aspon:
512Mb, DVD±RW, 1.7GhA

Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ

Zpět na „Jaký vybrat notebook“