Notebook do 24. tisíc
co sa tyka vydrze tak HP Compaq su na tom lepsie ako Thinkpady (je mozne dokupit sekundarne baterie s vacsou kapacitou). takze stale by som odporucal 6510b/6710b + cestovna bateria.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 17 kvě 2008 22:13, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Fujitsu-Siemens ale afaik nie s tak velkou kapacitou ako HP. sekundarne baterie pre FSC a Dell maju 6 clankov, pre thinkpady 3 clanky a pre HP najvacsia 12 clankov.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 17 kvě 2008 22:27, celkem upraveno 2 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost:
Ja len doplnim:
Cestovna bateria (8cell) - 52Wh, podlozi notas ale nevytrca. Moznost zadockovania NB, nabija sa len s NB.
Ultra-capacity battery (12cell) - 95Wh, podlozi notas a zozadu vytrca. Zakryva docking konektor, da sa nabijat tak s NB ako aj samostatne (vlastny konektor + v baleni adapter).
softmann:
Su znacky, kde si mozes hlavnu baterku nahradit vacsou (napr. Lenovo ci Dell) a do niektorych modelov mozes dat namiesto mechaniky cca 35-40Wh bateriu.
C
Ja len doplnim:
Cestovna bateria (8cell) - 52Wh, podlozi notas ale nevytrca. Moznost zadockovania NB, nabija sa len s NB.
Ultra-capacity battery (12cell) - 95Wh, podlozi notas a zozadu vytrca. Zakryva docking konektor, da sa nabijat tak s NB ako aj samostatne (vlastny konektor + v baleni adapter).
softmann:
Su znacky, kde si mozes hlavnu baterku nahradit vacsou (napr. Lenovo ci Dell) a do niektorych modelov mozes dat namiesto mechaniky cca 35-40Wh bateriu.
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“