Toshiba Satellite A200 vs. MSI EX600X-276 vs. DELL Inspiron
-
- Moderátor
XPS
No abych řekl pravdu tak úplně v prvopočátku jsem plánoval využít mail forwarding službu shipito(.cz) a koupit nejlevnějš variantu XPS 1530 právě za těch 999 dolacu (strašně se mi to vizuálně líbilo), bohužel jsem se nedopátral jasného stanoviska ohledně celosvětové záruky. Vím, že je možné záruku převést, mají na to přímo formulář na USA stránkách, jenže z toho mám tak nějak strach. ...ty jsi s ním spokojený (xps) ?
Pokud by ta záruka opravdu platila, tak bych si možná připlatil ještě více
Při dnešním kurzu $ by to vyšlo i s poštovným cca na 17500kc (možná i o ňákou tu stovku méně).
Zase na druhou stranu mi příjde XPS až příliš extravagantní. Vostro je elegantní a decentní, nebudí takovou pozornost jako rudý Crimson XPS
Je dílensky XPS dobře zpracované? Co pevnost? Také se využilo té hořčíkové slitiny? Nebo je to jen tvrdý plast?
Pokud by ta záruka opravdu platila, tak bych si možná připlatil ještě více

Při dnešním kurzu $ by to vyšlo i s poštovným cca na 17500kc (možná i o ňákou tu stovku méně).
Zase na druhou stranu mi příjde XPS až příliš extravagantní. Vostro je elegantní a decentní, nebudí takovou pozornost jako rudý Crimson XPS

Je dílensky XPS dobře zpracované? Co pevnost? Také se využilo té hořčíkové slitiny? Nebo je to jen tvrdý plast?
tracymc píše:mobilcarl píše:srovnání čeho? ceny? jsou to naprosto odlišné typy notebooků. nejde je srovnávat snad ani cenově. TP je business XPS je multimedial
Myslel jsem celkově o cenu nejde, spíš co je vhodnější na: CAD, přenášení, sledování filmů, hlavně to nošení do školy na vejšku.....
tak na to je T61 rozhodně lepší..hlavně tím, že má magnezitově vystužení šasi, čili se jen tak nerozpadne. Sledovaní filmů, net, atd umí každej notebook. Na cad tam grafika je..nějaký quadro určitě bude stačit. Poku se to bude často nosit, nebral bych multimedialní, at už je to dell nebo acer.l
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Záruka DELL?
Můžete někdo potvrdit, že CZ DELL akceptuje pouze NBD a At-home záruku, a to POUZE v případě, že je minimálně 3 letá? Pokud ano musel bych k tomu even. XPS přikoupit
V konfiguraci, kterou jsem si teď udělal je v základu tato záruka:
2 Yr Ltd Warranty, On-site Service, and HW Warranty Supt
Opravdu by to český Dell neuznal?
..za $108
3 yr Limited Hardware Warranty with Next Business Day On-Site Service
(to už by v ČR platilo?)

V konfiguraci, kterou jsem si teď udělal je v základu tato záruka:
2 Yr Ltd Warranty, On-site Service, and HW Warranty Supt
Opravdu by to český Dell neuznal?
..za $108
(to už by v ČR platilo?)
Re: Záruka DELL?
Elvenking píše:..za $108
(to už by v ČR platilo?)
platilo.
tracymc: pokial viem kazdy notebook od lenova nema medzinarodnu zaruku platnu v EU.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Pevnost XPS
Jak je to s pevností XPS? Je vhodný pro každodenní nošení?
Je to konstrukčně lepší než Vostro (1500/1510) ???
Je to konstrukčně lepší než Vostro (1500/1510) ???
Zpět na „Jaký vybrat notebook“